Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rumba FK Borac FK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Dobroslavić passt de bal in één keer door. Hadžijahić rent richting de bal. Hadžijahić met een sublieme pass. Bičakčić rent richting de bal. Bičakčić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rumba - FK Borac FK 1:0

27e minuut.
Dobroslavić rent richting de bal. Dobroslavić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bradvica met een snelle inworp. Pejković geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Šukić onderschept slim de pass. Šukić probeert naar een medespeler te passen. Medar probeert de bal met de borst te controleren. Bičakčić is nu in balbezit. Bičakčić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 48%, FK Borac FK 52%.
Rumba - FK Borac FK 1:0

56e minuut.
Turdelja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

64e minuut.
Gabela bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičakčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bičakčić passt de bal met de wreef. Mujačević is nu in balbezit. Mujačević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Šapina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejković rent richting de bal. Krstić rent richting de bal. Pejković onderschept slim de pass. Pejković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Gabela geeft de bal voor. Planjanac heeft problemen om de bal te vangen. Planjanac passt de bal in één keer door. Šapina is nu in balbezit. Šapina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rumba 41%, FK Borac FK 59%.
Rumba - FK Borac FK 1:0