Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bosnia NK Rosulje
(4-1)-3-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 17.4
uitstekend Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Sučević passt de bal zonder na te denken. Węglarz probeert naar een medespeler te passen. Pejaković met een sublieme pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 1:0

3e minuut.
Koszek rent richting de bal. Romanić met een sublieme pass. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Pejaković de bal. Pejaković passt de bal met de wreef. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Magaš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 2:0

9e minuut.
Węglarz probeert naar een medespeler te passen. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković met een sublieme pass. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Grlić kopt de bal weg. Čarapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Čarapić passt de bal in één keer door. Grlić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grlić geeft de bal voor. Magaš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Omerović kopt de bal weg. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz speelt de bal door. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 3:0

15e minuut.
Erić kopt de bal weg. Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 4:0

17e minuut.
Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia rent richting de bal. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Čarapić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grlić met de inworp. Koszek is nu in balbezit. Koszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Koszek is nu in balbezit. Koszek passt de bal zonder na te denken. Pejaković speelt de bal door. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 5:0

24e minuut.
Węglarz verovert de bal door een tackle van achteren. Węglarz probeert naar een medespeler te passen. Pejaković rent richting de bal. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bisuglia heeft problemen om de bal te vangen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdalović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koszek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bisuglia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 6:0

28e minuut.
Đalac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Avdagić de bal. Koszek rent richting de bal. Grlić rent richting de bal. Grlić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lukić heeft problemen om de bal te vangen. Grlić is nu in balbezit. Grlić passt de bal in één keer door. Węglarz geeft een hoge lob. Koszek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pejaković passt de bal zonder na te denken. Grlić probeert naar een medespeler te passen. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Koszek schiet op doel. Omerović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Grlić met de inworp. Koszek speelt de bal door. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 7:0

40e minuut.
Pejaković passt de bal in één keer door. Węglarz rent richting de bal. Węglarz geeft een hoge lob. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 8:0

41e minuut.
Bisuglia verovert de bal door een tackle van achteren. Erić is nu in balbezit. Bisuglia onderschept slim de pass. Bisuglia schiet op doel. Magaš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 9:0

45e minuut.
Koszek rent richting de bal. Koszek geeft een lange en hoge pass. Omerović is nu in balbezit. Pejaković onderschept slim de pass. Pejaković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 17%, NK Rosulje 83%.
FC Bosnia - NK Rosulje 9:0

49e minuut.
Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Erić rent richting de bal. Erić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fajović de bal. Fajović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel. Magaš bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 10:0

52e minuut.
Čarapić is nu in balbezit. Čarapić geeft een hoge lob. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Węglarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejaković rent richting de bal. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Koszek stond buitenspel. Omerović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Grlić geeft een hoge lob. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Avdalović geeft een lange en hoge pass. Daar is Lattu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lattu geeft een hoge lob. Koszek kan de bal niet met de borst controleren. Koszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fajović onderschept slim de pass. Fajović passt de bal in één keer door. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avdalović rent richting de bal. Avdalović geeft een hoge lob. Grlić geeft een lange en hoge pass. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Magaš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... Magaš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 11:0

63e minuut.
Grlić passt de bal zonder na te denken. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap. Magaš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 12:0

67e minuut.
Klungelig pakt Nović de bal. Nović geeft de bal voor. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Romanić heeft problemen om de bal te vangen. Koszek is nu in balbezit. Koszek speelt de bal door. Klungelig pakt Bisuglia de bal. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 13:0

74e minuut.
Bisuglia geeft een lange en hoge pass. Koszek rent richting de bal. Koszek passt de bal zonder na te denken. Grlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grlić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Erić de bal. Węglarz speelt de bal door. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pejaković rent richting de bal. Pejaković geeft een lange en hoge pass. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. Magaš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 14:0

82e minuut.
Bisuglia onderschept slim de pass. Bisuglia speelt de bal door. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković geeft een hoge lob. Daar is Omerović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magaš bokst de bal weg.

88e minuut.
Węglarz geeft een lange en hoge pass. Omerović kopt de bal weg. Pejaković probeert de bal aan de voet te houden. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Magaš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 15:0

90e minuut.
Pejaković kan de bal niet met de borst controleren. Fajović rent richting de bal. Fajović geeft een hoge lob. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bosnia - NK Rosulje 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bosnia 14%, NK Rosulje 86%.
FC Bosnia - NK Rosulje 16:0