Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Rosulje FC Bosnia
Normal Tactiek (4-1)-3-2
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
16.5 gemiddelde waardering 48.7
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:1

2e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Magaš niet meer kan verder spelen. Krajanović komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Fajović passt de bal zonder na te denken. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz passt de bal met de wreef. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Krajanović geeft een hoge lob. Polanec kan de bal niet met de borst controleren. Fajović geeft een hoge lob. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grlić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Avdalović geeft de bal voor. Fajović kopt de bal weg. Pejaković rent richting de bal. Pejaković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Omerović de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grlić neemt de hoekschop. Avdalović kopt de bal weg. Krajanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel. Avdalović probeert de bal aan de voet te houden. Krajanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:2

11e minuut.
Węglarz passt de bal zonder na te denken. Pejaković heeft problemen om de bal te vangen. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pejaković onderschept slim de pass. Pejaković passt de bal zonder na te denken. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Krajanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:3

20e minuut.
Avdalović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węglarz met een snelle inworp. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Krajanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:4

21e minuut.
Pejaković met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz passt de bal met de wreef. Bisuglia heeft problemen om de bal te vangen. Bisuglia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković speelt de bal door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... Krajanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:5

28e minuut.
Avdagić met een sublieme pass. Daar is Đalac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia onderschept slim de pass. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:6

31e minuut.
Polanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković onderschept slim de pass. Pejaković speelt de bal door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fajović verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković geeft een lange en hoge pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel. Krajanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Koszek rent richting de bal. Koszek passt de bal met de wreef. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap. Avdalović probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Bisuglia onderschept slim de pass. Bisuglia passt de bal met de wreef. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Koszek maakt een snoekduik en kopt de bal. Krajanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rosulje 82%, FC Bosnia 18%.
NK Rosulje - FC Bosnia 0:7

48e minuut.
Fajović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vojvodić komt het veld opgelopen. Węglarz neemt de hoekschop. Krajanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:8

49e minuut.
Grlić passt de bal met de wreef. Pejaković is nu in balbezit. Pejaković passt de bal in één keer door. Bisuglia is nu in balbezit. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:9

54e minuut.
Sučević met een sublieme pass. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz met een sublieme pass. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Romanić speelt de bal door. Kadrić is nu in balbezit. Sučević onderschept slim de pass. Sučević geeft een lange en hoge pass. Bisuglia kopt de bal weg. Krajanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Krajanović trapt de bal weg. Inworp. Grlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:10

70e minuut.
Čarapić kopt de bal weg. Daar is Pejaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polanec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković verovert de bal door een tackle van achteren. Pejaković draait met de bal, schiet en ... Krajanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:11

76e minuut.
Polanec geeft de bal voor. Inworp. Grlić met een snelle inworp. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krajanović trapt de bal weg van het doel. Grlić kopt de bal weg. Węglarz geeft een hoge lob. Bisuglia krijgt zijn hoofd ertegen. Krajanović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Avdalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Avdalović geeft de bal voor. Węglarz kopt de bal weg. Pejaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejaković draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:12

82e minuut.
Węglarz rent richting de bal. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Daar is Bisuglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bisuglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rosulje - FC Bosnia 0:13

83e minuut.
Đalac heeft problemen om de bal te vangen. Koszek onderschept slim de pass. Pejaković met een sublieme pass. Bisuglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisuglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Vojvodić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvodić passt de bal in één keer door. Pejaković probeert naar een medespeler te passen. Bisuglia rent richting de bal. Bisuglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rosulje 85%, FC Bosnia 15%.
NK Rosulje - FC Bosnia 0:13