Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tuzla City FK zeljo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Pršo verovert de bal door een tackle van achteren. Pršo geeft een lange en hoge pass. Nastić rent richting de bal. Nastić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - FK zeljo 0:1

7e minuut.
Neziri is nu in balbezit. Pršo onderschept slim de pass. Pršo speelt de bal door. Nastić is nu in balbezit. Nastić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pršo probeert naar een medespeler te passen. Dejanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanijević onderschept slim de pass. Nastić is nu in balbezit. Nastić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ćerimagić rent richting de bal. Stanijević onderschept slim de pass. Stanijević passt de bal zonder na te denken. Nastić is nu in balbezit. Nastić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ujević bokst de bal weg.

31e minuut.
Dejanac geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bacanović met een snelle inworp. Stanijević is nu in balbezit. Stanijević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Stanijević is nu in balbezit. Dejanac onderschept slim de pass. Dejanac speelt de bal door. Nastić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nastić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - FK zeljo 0:2

41e minuut.
Vrana heeft problemen om de bal te vangen. Primorac rent richting de bal. Primorac passt de bal met de wreef. Kociper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuzla City 63%, FK zeljo 37%.
FK Tuzla City - FK zeljo 0:2

49e minuut.
Vrana verovert de bal door een tackle van achteren. Vrana geeft de bal voor. Risonjić speelt de bal door. Stanijević rent richting de bal. Stanijević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kesetović met de inworp. Vrana is nu in balbezit. Primorac onderschept slim de pass. Primorac geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Neziri heeft problemen om de bal te vangen. Pršo probeert naar een medespeler te passen. Nastić rent richting de bal. Stanijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanijević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - FK zeljo 0:3

82e minuut.
Masnov speelt de bal door. Ćerimagić heeft problemen om de bal te vangen. Ćerimagić probeert naar een medespeler te passen. Nastić rent richting de bal. Nastić schiet op doel. Ujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Tuzla City - FK zeljo 0:4

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dejanac met de inworp. Vrzić rent richting de bal. Vrzić geeft een lange en hoge pass. Daar is Lelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuzla City 63%, FK zeljo 37%.
FK Tuzla City - FK zeljo 0:4