Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sloboda1978 BarcaVT
Normal Tactiek TikiTaka2.0
38% Balbezit 62%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 36
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hruşcă met de inworp. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Baždarević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ćosović geeft een lange en hoge pass. Jaber rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sibinčić. Jaber is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaber komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:1

10e minuut.
Daar is Antolić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Máj is nu in balbezit. Antolić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Antolić krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Czejgis geeft de bal voor. Baždarević met een sublieme pass. Czejgis kopt de bal weg. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Ćosović de bal. Czejgis onderschept slim de pass. Czejgis passt de bal met de wreef. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jaber passt de bal met de wreef. Mujačević is nu in balbezit. Matera onderschept slim de pass. Matera schiet op doel. Vukašinović probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Czejgis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ursuţ de bal. Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Matera de bal. Matera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Hruşcă de bal. Hruşcă passt de bal met de wreef. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă geeft een hoge lob. Ursuţ met een sublieme pass. Klungelig pakt Robles de bal. Robles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sibinčić verovert de bal door een tackle van achteren. Wlazło onderschept slim de pass. Wlazło passt de bal zonder na te denken. Matera rent richting de bal. Matera draait met de bal, schiet en ... Baždarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:2

42e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă passt de bal in één keer door. Vukašinović rent richting de bal. Matera onderschept slim de pass. Matera draait met de bal, schiet en ... Baždarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Daar is Ursuţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursuţ geeft een hoge lob. Matera is nu in balbezit. Matera draait met de bal, schiet en ... Baždarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sloboda1978 88%, BarcaVT 12%.
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:3

47e minuut.
Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă geeft een hoge lob. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Baždarević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:4

48e minuut.
Mujačević heeft problemen om de bal te vangen. Matera is nu in balbezit. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Baždarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:5

53e minuut.
Mujačević rent richting de bal. Ursuţ onderschept slim de pass. Ursuţ passt de bal zonder na te denken. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ćosović de bal. Ćosović probeert naar een medespeler te passen. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă passt de bal zonder na te denken. Matera is nu in balbezit. Matera schiet op doel. Baždarević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:6

71e minuut.
Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović geeft de bal voor. Skejić kan de bal niet met de borst controleren. Robles is nu in balbezit. Robles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Czejgis probeert naar een medespeler te passen. Skejić rent richting de bal. Matera verovert de bal door een tackle van achteren. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Matera rent richting de bal. Matera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:7

81e minuut.
Hruşcă is nu in balbezit. Hruşcă geeft een lange en hoge pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera rent richting de bal. Matera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Hruşcă haalt uit met een fantastische trap. Vukašinović probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hruşcă neemt de hoekschop. Skejić heeft problemen om de bal te vangen. Baždarević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Czejgis verovert de bal door een tackle van achteren. Czejgis geeft een lange en hoge pass. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera bereikt de bal nog maar net als eerste. Matera draait met de bal, schiet en ... Baždarević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:8

87e minuut.
Mujačević met een sublieme pass. Robles rent richting de bal. Skejić rent richting de bal. Robles verovert de bal door een tackle van achteren. Robles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sloboda1978 85%, BarcaVT 15%.
FC Sloboda1978 - BarcaVT 0:9