Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odzak 102 Hajducka Voda
Normal Tactiek 3.4.3
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 38
poor Schieten formidable
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Džambo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pandurević de bal. Pandurević geeft een hoge lob. Daar is Mikijelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 0:1

9e minuut.
Inworp. Mikulić met een snelle inworp. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj draait met de bal, schiet en ... Rahmanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 0:2

12e minuut.
Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica geeft de bal voor. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj schiet op doel. Rahmanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 0:3

14e minuut.
Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Glušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević onderschept slim de pass. Pandurević heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Toljagić kan de bal niet met de borst controleren. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj passt de bal zonder na te denken. Pandurević rent richting de bal. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 0:4

18e minuut.
Rahmanović speelt de bal door. Zolović kopt de bal weg. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Nović probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tovarišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub is nu in balbezit. Golub passt de bal met de wreef. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 0:5

24e minuut.
Mikulić geeft een hoge lob. Pandurević probeert de bal aan de voet te houden. Kulušić is nu in balbezit. Pandurević verovert de bal door een tackle van achteren. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 0:6

25e minuut.
Grebičević heeft problemen om de bal te vangen. Grebičević geeft een hoge lob. Toljagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulić verovert de bal door een tackle van achteren. Mikulić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Vještica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tovarišić rent richting de bal. Zolović speelt de bal door. Pandurević rent richting de bal. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Rahmanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 0:7

30e minuut.
Klungelig pakt Golub de bal. Golub geeft de bal voor. Pandurević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević haalt uit met een fantastische trap. Rahmanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 0:8

31e minuut.
Ljutić verovert de bal door een tackle van achteren. Ljutić geeft de bal voor. Pandurević is nu in balbezit. Golub is nu in balbezit. Golub haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Pandurević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golub bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub probeert naar een medespeler te passen. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Golub passt de bal met de wreef. Kulušić heeft problemen om de bal te vangen. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ... Rahmanović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Toljagić met een snelle inworp. Remetić is nu in balbezit. Remetić geeft een hoge lob. Knežević kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Ljutić de bal onder controle te krijgen. Kuraja is nu in balbezit. Kuraja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odzak 102 68%, Hajducka Voda 32%.
odzak 102 - Hajducka Voda 1:8

49e minuut.
Glušac kopt de bal weg. Halilagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević schiet op doel. Rahmanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Zolović geeft de bal voor. Toljagić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj schiet op doel. Rahmanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 1:9

66e minuut.
Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Glušac de bal. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Šegrt is nu in balbezit. Golub onderschept slim de pass. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Rahmanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 1:10

68e minuut.
Kuraja passt de bal zonder na te denken. Tovarišić probeert de bal aan de voet te houden. Toljagić is nu in balbezit. Mikijelj onderschept slim de pass. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Glušac bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub onderschept slim de pass. Golub met een sublieme pass. Daar is Mikijelj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Šegrt speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pandurević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golub is nu in balbezit. Golub haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 1:11

76e minuut.
Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub verovert de bal door een tackle van achteren. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 1:12

77e minuut.
Kuraja passt de bal met de wreef. Šegrt is nu in balbezit. Šegrt passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pandurević de bal. Pandurević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 1:13

81e minuut.
Pandurević met de inworp. Golub rent richting de bal. Golub passt de bal in één keer door. Mikijelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Zolović is nu in balbezit. Zolović geeft de bal voor. Toljagić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikijelj is nu in balbezit. Mikijelj schiet op doel. Rahmanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 1:14

85e minuut.
Toljagić rent richting de bal. Toljagić geeft de bal voor. Golub kopt de bal weg. Pandurević is nu in balbezit. Pandurević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pandurević neemt de hoekschop. Mikijelj heeft problemen om de bal te vangen. Mikijelj haalt uit met een fantastische trap. Rahmanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 1:15

89e minuut.
Grebičević verovert de bal door een tackle van achteren. Grebičević passt de bal zonder na te denken. Golub rent richting de bal. Mikijelj rent richting de bal. Mikijelj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
odzak 102 - Hajducka Voda 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odzak 102 76%, Hajducka Voda 24%.
odzak 102 - Hajducka Voda 1:16