Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Tuzla City odzak 102
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Tovarišić verovert de bal door een tackle van achteren. Kulušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kociper zijn tegenspeler op de grond. Kociper is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Neziri geeft de bal voor. Inworp. Remetić met de inworp. Džambo is nu in balbezit. Džambo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Džambo met een sublieme pass. Šegrt met een sublieme pass. Radojičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraja onderschept slim de pass. Kuraja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Remetić bereikt de bal nog maar net als eerste. Remetić passt de bal met de wreef. Daar is Nović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primorac verovert de bal door een tackle van achteren. Primorac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is Dejanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Džambo rent richting de bal. Džambo speelt de bal door. Kuraja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Šegrt speelt de bal door. Neziri is nu in balbezit. Kuraja verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ćerimagić met een sublieme pass. Kesetović is nu in balbezit. Tovarišić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tovarišić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuzla City 52%, odzak 102 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Tuzla City - odzak 102 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Glušac de bal. Šegrt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrzić onderschept slim de pass. Primorac rent richting de bal. Primorac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

64e minuut.
Dejanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraja onderschept slim de pass. Džambo is nu in balbezit. Kuraja rent richting de bal. Kuraja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Glušac kopt de bal weg. Hondo controleert de bal met de borst. Kuraja verovert de bal door een tackle van achteren. Kuraja haalt uit met een fantastische trap. Ujević probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Tuzla City 68%, odzak 102 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Tuzla City - odzak 102 0:0