Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter JR m:tel FK Slatina
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Tesla speelt de bal door. Kurbegović rent richting de bal. Krndžija schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krndžija is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Ćaćić onderschept slim de pass. Ćaćić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dorkić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tesla geeft een hoge lob. Čula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Efendija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuka geeft een hoge lob. Kurbegović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK Slatina 1:0

38e minuut.
Alijagić onderschept slim de pass. Alijagić met een sublieme pass. Tesla probeert naar een medespeler te passen. Dorkić rent richting de bal. Dorkić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Šuka is nu in balbezit. Mustajbašić is nu in balbezit. Šuka onderschept slim de pass. Šuka draait met de bal, schiet en ... Abduzaimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK Slatina 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR m:tel 62%, FK Slatina 38%.
Proleter JR m:tel - FK Slatina 2:0

49e minuut.
Sandžaklija rent richting de bal. Džubur onderschept slim de pass. Džubur probeert naar een medespeler te passen. Kupić is nu in balbezit. Kupić schiet op doel. Čula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuka onderschept slim de pass. Šuka passt de bal in één keer door. Kurbegović rent richting de bal. Kurbegović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Kusmuk is nu in balbezit. Kusmuk geeft een lange en hoge pass. Alijagić heeft problemen om de bal te vangen. Kupić is nu in balbezit. Kupić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK Slatina 2:1

73e minuut.
Tesla onderschept slim de pass. Tesla geeft de bal voor. Džubur rent richting de bal. Džubur geeft de bal voor. Kupić springt en kopt de bal. Čula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Proleter JR m:tel - FK Slatina 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR m:tel 48%, FK Slatina 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Proleter JR m:tel - FK Slatina 2:2