Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK 1993 FK Slatina
test Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 16
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


1e minuut.
Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krndžija. Kvasz raakt geblesseerd tijdens het duel. Vînătoru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mahić de bal. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Petijević de bal. Abduzaimović bokst de bal weg.

2e minuut.
Tesla is nu in balbezit. Krzysztofiak onderschept slim de pass. Krzysztofiak passt de bal in één keer door. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 1:0

3e minuut.
Seksan geeft een hoge lob. Inworp. Niederndorfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kvasz rent richting de bal. Mustajbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz onderschept slim de pass. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Petijević kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 2:0

7e minuut.
Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Petijević heeft problemen om de bal te vangen. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 3:0

10e minuut.
Daar is Skórzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skórzewski probeert naar een medespeler te passen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 4:0

13e minuut.
Kusmuk geeft een hoge lob. Inworp. Laguna met de inworp. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krzysztofiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krndžija. Krzysztofiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vînătoru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kvasz onderschept slim de pass. Kvasz passt de bal zonder na te denken. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel. Abduzaimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 5:0

19e minuut.
Laguna met een sublieme pass. Vukić is nu in balbezit. Vukić passt de bal zonder na te denken. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kusmuk heeft problemen om de bal te vangen. Laguna is nu in balbezit. Laguna geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vukić de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 6:0

23e minuut.
Bignamini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Džubur. Bignamini raakt geblesseerd tijdens het duel. Bignamini met een snel genomen vrije trap. Petijević probeert de bal met de borst te controleren. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. Abduzaimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 7:0

25e minuut.
Tesla verovert de bal door een tackle van achteren. Tesla geeft de bal voor. Niederndorfer kopt de bal weg. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Abduzaimović bokst de bal weg.

25e minuut.
Mahić geeft een hoge lob. Inworp. Niederndorfer met een snelle inworp. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Krzysztofiak speelt de bal door. Daar is Niederndorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niederndorfer geeft een hoge lob. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Doeltrap. Abduzaimović met een harde bal richting middenveld. Krzysztofiak kopt de bal weg. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mahić geeft een lange en hoge pass. Narkus geeft de bal voor. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel. Petijević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Krzysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Petijević rent richting de bal. Krzysztofiak onderschept slim de pass. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Abduzaimović probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Vukić passt de bal zonder na te denken. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Petijević probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 8:0

41e minuut.
Vukić passt de bal zonder na te denken. Laguna rent richting de bal. Laguna probeert naar een medespeler te passen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak schiet op doel. Abduzaimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 13%, FK Slatina 87%.
FK 1993 - FK Slatina 8:0

56e minuut.
Kvasz passt de bal in één keer door. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer passt de bal met de wreef. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kvasz passt de bal in één keer door. Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer probeert naar een medespeler te passen. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Vînătoru probeert naar een medespeler te passen. Petijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Abduzaimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer speelt de bal door. Klungelig pakt Bignamini de bal. Niederndorfer rent richting de bal. Niederndorfer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Niederndorfer geeft de bal voor. Seksan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. Abduzaimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 9:0

70e minuut.
Klungelig pakt Kupić de bal. Vukić rent richting de bal. Vukić passt de bal zonder na te denken. Daar is Krzysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 10:0

74e minuut.
Abduzaimović speelt de bal door. Krzysztofiak kopt de bal weg. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 11:0

79e minuut.
Narkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Narkus geeft de bal voor. Kusmuk probeert de bal aan de voet te houden. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - FK Slatina 12:0

83e minuut.
Krzysztofiak passt de bal zonder na te denken. Miculescu heeft problemen om de bal te vangen. Miculescu geeft de bal voor. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel. Abduzaimović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 13%, FK Slatina 87%.
FK 1993 - FK Slatina 12:0