Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK 1993 Proleter JR m:tel
test Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 19.6
excellent Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen poor


3e minuut.
Dujak is nu in balbezit. Niederndorfer verovert de bal door een tackle van achteren. Niederndorfer met een sublieme pass. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Alijagić kopt de bal weg. Daar is Krzysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Alijagić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Proleter JR m:tel 1:0

11e minuut.
Vînătoru verovert de bal door een tackle van achteren. Vînătoru met een sublieme pass. Laguna is nu in balbezit. Laguna geeft de bal voor. Vukić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Miculescu met een sublieme pass. Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer speelt de bal door. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Baštinac passt de bal zonder na te denken. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru passt de bal met de wreef. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vînătoru met een sublieme pass. Laguna is nu in balbezit. Laguna passt de bal met de wreef. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Paal!

29e minuut.
Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer met een sublieme pass. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Čula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Proleter JR m:tel 2:0

34e minuut.
Bignamini passt de bal zonder na te denken. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak passt de bal zonder na te denken. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Proleter JR m:tel 3:0

36e minuut.
Kvasz rent richting de bal. Sandžaklija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz maakt een afschuwelijke overtreding. Kvasz krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Niederndorfer met een sublieme pass. Dujak rent richting de bal. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Proleter JR m:tel 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 23%, Proleter JR m:tel 77%.
FK 1993 - Proleter JR m:tel 4:0

47e minuut.
Narkus geeft een hoge lob. Niederndorfer kopt de bal weg. Krzysztofiak met een sublieme pass. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kvasz rent richting de bal. Dujak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vukić de bal. Vukić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Alijagić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer met een sublieme pass. Daar is Vukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Alijagić probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laguna neemt de hoekschop. Krzysztofiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Krzysztofiak passt de bal in één keer door. Šurbatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić onderschept slim de pass. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Čula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Proleter JR m:tel 5:0

70e minuut.
Kvasz speelt de bal door. Vukić is nu in balbezit. Vukić passt de bal met de wreef. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Čula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukić springt en kopt de bal. Čula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Proleter JR m:tel 6:0

74e minuut.
Čula trapt de bal weg van het doel. Kvasz kan de bal niet met de borst controleren. Kvasz speelt de bal door. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ... Čula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Skórzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórzewski passt de bal in één keer door. Miculescu met een sublieme pass. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer geeft de bal voor. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ... Čula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bignamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak rent richting de bal. Kvasz rent richting de bal. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Proleter JR m:tel 7:0

81e minuut.
Kurbegović met een sublieme pass. Daar is Šuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Šurbatović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ćaćić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak speelt de bal door. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Alijagić probeert de bal aan de voet te houden. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Čula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Baštinac is nu in balbezit. Kvasz onderschept slim de pass. Kvasz passt de bal in één keer door. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 18%, Proleter JR m:tel 82%.
FK 1993 - Proleter JR m:tel 7:0