Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter JR m:tel FK 1993
Normal Tactiek test
34% Balbezit 66%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 42.2
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Baštinac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:1

13e minuut.
Vrbec is nu in balbezit. Miculescu onderschept slim de pass. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Čula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Vînătoru kopt de bal weg. Dujak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvasz is nu in balbezit. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. Čula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:2

21e minuut.
Aktimuroğlu kopt de bal weg. Krzysztofiak controleert de bal met de borst. Krzysztofiak passt de bal zonder na te denken. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:3

22e minuut.
Kurbegović is nu in balbezit. Kurbegović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alijagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Šurbatović geeft een hoge lob. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru met een sublieme pass. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Niederndorfer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kvasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasz passt de bal zonder na te denken. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Šurbatović met een harde bal richting middenveld. Krzysztofiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Alijagić de bal. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vrbec met een snelle inworp. Dujak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak onderschept slim de pass. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Baštinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak onderschept slim de pass. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:4

36e minuut.
Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna probeert naar een medespeler te passen. Krzysztofiak speelt de bal door. Vukić probeert de bal met de borst te controleren. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Alijagić trapt de bal weg. Miculescu kopt de bal weg. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:5

39e minuut.
Vukić passt de bal zonder na te denken. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer passt de bal zonder na te denken. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:6

45e minuut.
Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft een hoge lob. Kvasz kopt de bal weg. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR m:tel 82%, FK 1993 18%.
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:7

53e minuut.
Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Alijagić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Efendija zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz passt de bal zonder na te denken. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Laguna heeft problemen om de bal te vangen. Laguna met een sublieme pass. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kvasz is nu in balbezit. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak probeert naar een medespeler te passen. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:8

68e minuut.
Krzysztofiak probeert de bal aan de voet te houden. Laguna is nu in balbezit. Laguna passt de bal zonder na te denken. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:9

72e minuut.
Niederndorfer passt de bal met de wreef. Bignamini rent richting de bal. Bignamini geeft de bal voor. Kvasz rent richting de bal. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Čula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:10

74e minuut.
Ćaćić geeft een hoge lob. Krzysztofiak speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kurbegović de bal onder controle te krijgen. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Laguna rent richting de bal. Laguna passt de bal zonder na te denken. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Čula probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ćaćić speelt de bal door. Efendija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Krzysztofiak kopt de bal weg. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vukić de bal. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak met een sublieme pass. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel. Čula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:11

85e minuut.
Niederndorfer rent richting de bal. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz passt de bal in één keer door. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Šurbatović kopt de bal weg. Kvasz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dujak ... Strafschop! Kvasz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vukić neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR m:tel 80%, FK 1993 20%.
Proleter JR m:tel - FK 1993 0:12