Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Rakitica F.C.Ford
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.1
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Gašpić geeft een hoge lob. Daar is Biletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudović is nu in balbezit. Biletić onderschept slim de pass. Biletić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gašpić is nu in balbezit. Fatušić is nu in balbezit. Fatušić met een sublieme pass. Praveden is nu in balbezit. Praveden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Krkalić met de inworp. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić speelt de bal door. Praveden bereikt de bal nog maar net als eerste. Praveden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Marinčić passt de bal in één keer door. Novović bereikt de bal nog maar net als eerste. Novović passt de bal in één keer door. Praveden bereikt de bal nog maar net als eerste. Praveden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rakitica - F.C.Ford 0:1

36e minuut.
Inworp. Kožuhar met een snelle inworp. Kličić rent richting de bal. Kličić haalt uit met een fantastische trap. Bukovčan heeft problemen om de bal te vangen. Mizdrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bukovčan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kožuhar met de inworp. Kličić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kličić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bukovčan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Rakitica - F.C.Ford 1:1

39e minuut.
Krkalić geeft een hoge lob. Novović rent richting de bal. Novović met een sublieme pass. Biletić heeft problemen om de bal te vangen. Biletić schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rakitica 49%, F.C.Ford 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Rakitica - F.C.Ford 1:1

73e minuut.
Kožuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožuhar geeft een hoge lob. Dujković bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujković schiet op doel. Rudović probeert de bal aan de voet te houden. Mizdrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kličić onderschept slim de pass. Kličić passt de bal met de wreef. Biletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Biletić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rakitica 45%, F.C.Ford 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Rakitica - F.C.Ford 1:1