Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La_Bamba_Club Bijeljina
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Sekulović heeft problemen om de bal te vangen. Musić rent richting de bal. Musić passt de bal met de wreef. Ljevak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljevak met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Đelilović geeft een hoge lob. Kostović rent richting de bal. Kostović probeert naar een medespeler te passen. Pušeljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušeljić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Čavaljuga rent richting de bal. Musić onderschept slim de pass. Musić speelt de bal door. Beganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beganović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bakula trapt de bal weg van het doel. Džumić heeft problemen om de bal te vangen. Đelilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pušeljić rent richting de bal. Pušeljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sekulović met een snelle inworp. Ljevak is nu in balbezit. Ljevak passt de bal zonder na te denken. Đelilović rent richting de bal. Đelilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - Bijeljina 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La_Bamba_Club 30%, Bijeljina 70%.
La_Bamba_Club - Bijeljina 1:0

50e minuut.
Repović verovert de bal door een tackle van achteren. Repović probeert naar een medespeler te passen. Regoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Beganović verovert de bal door een tackle van achteren. Beganović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sekulović is nu in balbezit. Musić onderschept slim de pass. Musić probeert naar een medespeler te passen. Beganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beganović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Špar rent richting de bal. Špar geeft een hoge lob. Šaferer kopt de bal weg. Đelilović rent richting de bal. Đelilović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sekulović is nu in balbezit. Sekulović geeft de bal voor. Klungelig pakt Živković de bal. Đelilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đelilović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Repović met een sublieme pass. Beganović is nu in balbezit. Šekularac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beganović raakt geblesseerd tijdens het duel. Musić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La_Bamba_Club 46%, Bijeljina 54%.
La_Bamba_Club - Bijeljina 1:0