Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK 1993 Bijeljina
test Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 15.1
excellent Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kvasz speelt de bal door. Živković rent richting de bal. Krzysztofiak onderschept slim de pass. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Miculescu speelt de bal door. Kvasz rent richting de bal. Kvasz geeft een hoge lob. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Niederndorfer onderschept slim de pass. Niederndorfer passt de bal met de wreef. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Zlatanić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 1:0

14e minuut.
Kvasz passt de bal in één keer door. Niederndorfer rent richting de bal. Niederndorfer probeert naar een medespeler te passen. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Gromić de bal onder controle te krijgen. Laguna is nu in balbezit. Laguna met een sublieme pass. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 2:0

20e minuut.
Šaferer geeft een lange en hoge pass. Niederndorfer probeert naar een medespeler te passen. Živković heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Zlatanić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Džumić de bal. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Živković heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Zlatanić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 3:0

25e minuut.
Gromić met een snelle inworp. Živković geeft de bal voor. Niederndorfer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić schiet op doel. Zlatanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Zlatanić trapt de bal weg. Krzysztofiak kopt de bal weg. Daar is Džumić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Džumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Narkus onderschept slim de pass. Narkus speelt de bal door. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel. Zlatanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 4:0

32e minuut.
Beganović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Musić de bal. Vukić onderschept slim de pass. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Zlatanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 5:0

35e minuut.
Džumić is nu in balbezit. Vukić onderschept slim de pass. Špar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić onderschept slim de pass. Vukić draait met de bal, schiet en ... Zlatanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zlatanić trapt de bal weg. Vînătoru kopt de bal weg. Špar rent richting de bal. Vukić onderschept slim de pass. Vukić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Krzysztofiak kopt de bal weg. Džumić is nu in balbezit. Kvasz onderschept slim de pass. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 6:0

41e minuut.
Niederndorfer rent richting de bal. Niederndorfer geeft de bal voor. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 21%, Bijeljina 79%.
FK 1993 - Bijeljina 7:0

46e minuut.
Musić speelt de bal door. Inworp. Laguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 8:0

48e minuut.
Daar is Živković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasz rent richting de bal. Aldobašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz onderschept slim de pass. Kvasz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 9:0

57e minuut.
Bignamini geeft een hoge lob. Vînătoru is nu in balbezit. Vînătoru passt de bal met de wreef. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kvasz is nu in balbezit. Džumić is nu in balbezit. Kvasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Zlatanić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 10:0

60e minuut.
Musić speelt de bal door. Beganović is nu in balbezit. Beganović passt de bal in één keer door. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 11:0

71e minuut.
Živković probeert de bal aan de voet te houden. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zlatanić probeert naar een medespeler te passen. Kvasz kopt de bal weg. Krzysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Krzysztofiak met een sublieme pass. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna heeft problemen om de bal te vangen. Laguna geeft een hoge lob. Vukić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 12:0

76e minuut.
Laguna met een sublieme pass. Vukić rent richting de bal. Džumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić verovert de bal door een tackle van achteren. Vukić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Zlatanić trapt de bal weg van het doel. Vînătoru kopt de bal weg. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Vînătoru kopt de bal weg. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak passt de bal zonder na te denken. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 13:0

85e minuut.
Laguna geeft een hoge lob. Aldobašić kopt de bal weg. Krzysztofiak is nu in balbezit. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Zlatanić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - Bijeljina 14:0

87e minuut.
Laguna rent richting de bal. Klungelig pakt Laguna de bal. Laguna met een sublieme pass. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak met een sublieme pass. Zlatanić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Aldobašić geeft een lange en hoge pass. Narkus is nu in balbezit. Beganović begaat een overtreding. Narkus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Narkus kan niet meer verder spelen. Aktimuroğlu komt het veld opgelopen. Vînătoru met een snel genomen vrije trap. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 18%, Bijeljina 82%.
FK 1993 - Bijeljina 14:0