Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La_Bamba_Club Proleter JR m:tel
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Liska onderschept slim de pass. Liska passt de bal met de wreef. Pušeljić rent richting de bal. Đelilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đelilović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - Proleter JR m:tel 1:0

5e minuut.
Šekularac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dujak met de inworp. Efendija is nu in balbezit. Efendija geeft een lange en hoge pass. Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ruter rent richting de bal. Ruter passt de bal in één keer door. Đelilović met een sublieme pass. Pušeljić rent richting de bal. Pušeljić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ruter is nu in balbezit. Kurbegović onderschept slim de pass. Regoje rent richting de bal. Kurbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Kurbegović draait met de bal, schiet en ... Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Liska raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korljan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La_Bamba_Club 59%, Proleter JR m:tel 41%.
La_Bamba_Club - Proleter JR m:tel 1:0

51e minuut.
Đelilović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šipčić komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Čavaljuga is nu in balbezit. Šuka onderschept slim de pass. Šuka speelt de bal door. Kurbegović is nu in balbezit. Kurbegović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La_Bamba_Club - Proleter JR m:tel 1:1

70e minuut.
Šipčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šipčić passt de bal met de wreef. Kaselj is nu in balbezit. Šipčić rent richting de bal. Šipčić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Alijagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šipčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šipčić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Alijagić is nu in balbezit. Alijagić geeft een hoge lob. Šipčić probeert de bal aan de voet te houden. Pušeljić rent richting de bal. Pušeljić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La_Bamba_Club 46%, Proleter JR m:tel 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La_Bamba_Club - Proleter JR m:tel 1:1