Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Ford FK 1993
Normal Tactiek test
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 42.7
waardeloos Schieten uitstekend
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Fatušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer onderschept slim de pass. Niederndorfer met een sublieme pass. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Krzysztofiak probeert naar een medespeler te passen. Laguna rent richting de bal. Laguna geeft een hoge lob. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Fatušić is nu in balbezit. Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vukić. Vukić krijgt een gele kaart. Džegić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

9e minuut.
Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Niederndorfer met een sublieme pass. Kvasz heeft problemen om de bal te vangen. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Mizdrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft de bal voor. Klungelig pakt Bukovčan de bal. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:1

13e minuut.
Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru met een sublieme pass. Laguna met een sublieme pass. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić schiet op doel. Mizdrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Krzysztofiak kopt de bal weg. Daar is Fatušić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić onderschept slim de pass. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:2

22e minuut.
Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Mizdrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:3

23e minuut.
Gašpić speelt de bal door. Daar is Vukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fatušić is nu in balbezit. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Mizdrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mizdrak met een sublieme pass. Vînătoru kopt de bal weg. Vukić probeert de bal met de borst te controleren. Vukić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić passt de bal in één keer door. Džegić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:4

27e minuut.
Vukić is nu in balbezit. Fatušić rent richting de bal. Vukić verovert de bal door een tackle van achteren. Vukić draait met de bal, schiet en ... Mizdrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:5

30e minuut.
Kvasz passt de bal in één keer door. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft een lange en hoge pass. Mizdrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kvasz passt de bal zonder na te denken. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel. Rudović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mizdrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:6

36e minuut.
Krzysztofiak passt de bal zonder na te denken. Laguna is nu in balbezit. Laguna met een sublieme pass. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ... Mizdrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Niederndorfer zal de hoekschop nemen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak schiet op doel. Vukić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:7

39e minuut.
Miculescu passt de bal zonder na te denken. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna passt de bal in één keer door. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Vukić is nu in balbezit. Fatušić speelt de bal door. Rudović rent richting de bal. Vukić verovert de bal door een tackle van achteren. Vukić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vukić is nu in balbezit. Krzysztofiak is nu in balbezit. Vukić rent richting de bal. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Ford 89%, FK 1993 11%.
F.C.Ford - FK 1993 0:7

48e minuut.
Laguna passt de bal zonder na te denken. Krzysztofiak geeft de bal voor. Niederndorfer kopt de bal weg. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Laguna met de inworp. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak met een sublieme pass. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Mizdrak trapt de bal weg van het doel. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mizdrak trapt de bal weg van het doel. Krzysztofiak kopt de bal weg. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ... Mizdrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:8

56e minuut.
Doeltrap. Mizdrak trapt de bal weg van het doel. Krzysztofiak kopt de bal weg. Daar is Vukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Krzysztofiak geeft de bal voor. Bukovčan verovert de bal door een tackle van achteren. Niederndorfer probeert naar een medespeler te passen. Kvasz heeft problemen om de bal te vangen. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer met een sublieme pass. Krzysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:9

63e minuut.
Vukić is nu in balbezit. Vukić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Krzysztofiak schiet op doel. Mizdrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:10

65e minuut.
Laguna met een sublieme pass. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak geeft een lange en hoge pass. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:11

69e minuut.
Daar is Vukić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić is nu in balbezit. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Mizdrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:12

73e minuut.
Kvasz rent richting de bal. Kvasz passt de bal in één keer door. Niederndorfer speelt de bal door. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:13

74e minuut.
Vukić is nu in balbezit. Rudović is nu in balbezit. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:14

77e minuut.
Kvasz passt de bal in één keer door. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer passt de bal in één keer door. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mizdrak trapt de bal weg. Krzysztofiak kopt de bal weg. Kvasz is nu in balbezit. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Doeltrap. Mizdrak trapt de bal weg. Kvasz kopt de bal weg. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:15

84e minuut.
Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Fatušić rent richting de bal. Vukić verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Niederndorfer met een snelle inworp. Kvasz rent richting de bal. Kvasz passt de bal zonder na te denken. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vînătoru onderschept slim de pass. Vînătoru geeft de bal voor. Krzysztofiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. Mizdrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Ford - FK 1993 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Ford 86%, FK 1993 14%.
F.C.Ford - FK 1993 0:16