Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NK Rakitica Proleter JR m:tel
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Ćumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbegović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ćumur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Salčin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alijagić is nu in balbezit. Biletić verovert de bal door een tackle van achteren. Biletić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Salčin de bal onder controle te krijgen. Šuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durovac begaat een overtreding. Šuka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

29e minuut.
Šuka passt de bal zonder na te denken. Salčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Salčin met een sublieme pass. Biletić rent richting de bal. Biletić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rakitica - Proleter JR m:tel 1:0

43e minuut.
Kožuhar geeft een lange en hoge pass. Alijagić heeft problemen om de bal te vangen. Biletić rent richting de bal. Biletić schiet op doel. Čula probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rakitica 51%, Proleter JR m:tel 49%.
NK Rakitica - Proleter JR m:tel 1:0

60e minuut.
Efendija passt de bal zonder na te denken. Dujak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujak speelt de bal door. Baštinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštinac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Rakitica - Proleter JR m:tel 1:1

65e minuut.
Ćaćić probeert naar een medespeler te passen. Efendija bereikt de bal nog maar net als eerste. Efendija passt de bal zonder na te denken. Kurbegović is nu in balbezit. Kurbegović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Durovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Durovac passt de bal zonder na te denken. Alijagić is nu in balbezit. Biletić onderschept slim de pass. Biletić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
NK Rakitica - Proleter JR m:tel 2:1

88e minuut.
Serden raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kličić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Rakitica 53%, Proleter JR m:tel 47%.
NK Rakitica - Proleter JR m:tel 2:1