Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bijeljina FK Slatina
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.3
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Abduzaimović trapt de bal weg van het doel. Krndžija kopt de bal weg. Beganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beganović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Krndžija kopt de bal weg. Živković probeert naar een medespeler te passen. Mustajbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krndžija is nu in balbezit. Krndžija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Musić verovert de bal door een tackle van achteren. Musić met een sublieme pass. Tesla rent richting de bal. Beganović onderschept slim de pass. Beganović haalt uit met een fantastische trap. Abduzaimović bokst de bal weg.

28e minuut.
Unkić is nu in balbezit. Kusmuk verovert de bal door een tackle van achteren. Džumić verovert de bal door een tackle van achteren. Unkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Unkić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beganović is nu in balbezit. Beganović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Krndžija probeert naar een medespeler te passen. Dorkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Špar begaat een overtreding. Špar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijeljina 42%, FK Slatina 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bijeljina - FK Slatina 0:0

54e minuut.
Džumić kopt de bal weg. Musić rent richting de bal. Kusmuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Musić rent richting de bal. Musić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Džumić is nu in balbezit. Kupić onderschept slim de pass. Krndžija is nu in balbezit. Kupić rent richting de bal. Kupić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Džumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džumić geeft een lange en hoge pass. Mahić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beganović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - FK Slatina 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijeljina 33%, FK Slatina 67%.
Bijeljina - FK Slatina 1:0