Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Proleter JR m:tel F.C.Ford
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Dujak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujak speelt de bal door. Kurbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - F.C.Ford 1:0

10e minuut.
Gašpić verovert de bal door een tackle van achteren. Baštinac onderschept slim de pass. Baštinac passt de bal in één keer door. Kurbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbegović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - F.C.Ford 2:0

19e minuut.
Inworp. Vrbec met de inworp. Fatušić is nu in balbezit. Šuka verovert de bal door een tackle van achteren. Šuka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sandžaklija bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandžaklija geeft de bal voor. Inworp. Gašpić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novović geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Krkalić is nu in balbezit. Efendija onderschept slim de pass. Efendija speelt de bal door. Kurbegović is nu in balbezit. Kurbegović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Proleter JR m:tel - F.C.Ford 3:0

38e minuut.
Šuka rent richting de bal. Šuka probeert naar een medespeler te passen. Praveden rent richting de bal. Praveden draait met de bal, schiet en ... Čula probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR m:tel 45%, F.C.Ford 55%.
Proleter JR m:tel - F.C.Ford 3:0

59e minuut.
Džegić kopt de bal weg. Marinčić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alijagić. Alijagić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Proleter JR m:tel 44%, F.C.Ford 56%.
Proleter JR m:tel - F.C.Ford 3:0