Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bijeljina Proleter JR m:tel
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Džumić is nu in balbezit. Baštinac verovert de bal door een tackle van achteren. Baštinac met een sublieme pass. Kurbegović rent richting de bal. Kurbegović schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - Proleter JR m:tel 0:1

10e minuut.
Vrbec verovert de bal door een tackle van achteren. Vrbec speelt de bal door. Špar is nu in balbezit. Kurbegović verovert de bal door een tackle van achteren. Kurbegović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Baštinac verovert de bal door een tackle van achteren. Baštinac probeert naar een medespeler te passen. Kurbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbegović draait met de bal, schiet en ... Aldobašić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - Proleter JR m:tel 0:2

28e minuut.
Daar is Repović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Repović probeert naar een medespeler te passen. Beganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Beganović schiet op doel. Čula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - Proleter JR m:tel 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijeljina 55%, Proleter JR m:tel 45%.
Bijeljina - Proleter JR m:tel 1:2

59e minuut.
Sandžaklija met een snelle inworp. Baštinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštinac met een sublieme pass. Kurbegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurbegović schiet op doel. Zlatanić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Repović passt de bal met de wreef. Baštinac rent richting de bal. Baštinac probeert naar een medespeler te passen. Šuka is nu in balbezit. Šuka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - Proleter JR m:tel 1:3

80e minuut.
Šurbatović rent richting de bal. Šurbatović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Repović met de inworp. Musić geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bijeljina - Proleter JR m:tel 2:3

83e minuut.
Gromić is nu in balbezit. Gromić speelt de bal door. Alijagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beganović onderschept slim de pass. Beganović schiet op doel. Čula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bijeljina 52%, Proleter JR m:tel 48%.
Bijeljina - Proleter JR m:tel 2:3