Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Slatina F.C.Ford
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Mustajbašić is nu in balbezit. Borenović onderschept slim de pass. Borenović passt de bal met de wreef. Praveden is nu in balbezit. Praveden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mustajbašić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marinčić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mustajbašić. Mustajbašić krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Mustajbašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustajbašić geeft de bal voor. Klungelig pakt Bukovčan de bal. Kupić is nu in balbezit. Kupić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rudović heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Fatušić onderschept slim de pass. Fatušić geeft een lange en hoge pass. Kusmuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinčić onderschept slim de pass. Marinčić probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gašpić met een sublieme pass. Novović is nu in balbezit. Tesla begaat een overtreding. Tesla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slatina 43%, F.C.Ford 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Slatina - F.C.Ford 0:0

46e minuut.
Krkalić rent richting de bal. Džubur onderschept slim de pass. Džubur speelt de bal door. Kupić is nu in balbezit. Kupić draait met de bal, schiet en ... Mizdrak bokst de bal weg.

54e minuut.
Krkalić rent richting de bal. Krndžija speelt de bal door. Kupić is nu in balbezit. Krndžija rent richting de bal. Krndžija haalt uit met een fantastische trap. Mizdrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Krkalić is nu in balbezit. Džubur onderschept slim de pass. Džubur passt de bal in één keer door. Kupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Gašpić is nu in balbezit. Dorkić verovert de bal door een tackle van achteren. Dorkić geeft de bal voor. Praveden bereikt de bal nog maar net als eerste. Praveden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Seksan rent richting de bal. Seksan passt de bal met de wreef. Praveden rent richting de bal. Praveden haalt uit met een fantastische trap. Abduzaimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Slatina - F.C.Ford 0:1

79e minuut.
Mustajbašić geeft de bal voor. Tesla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gašpić krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Mahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinčić is nu in balbezit. Marinčić passt de bal zonder na te denken. Praveden rent richting de bal. Praveden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Džegić bereikt de bal nog maar net als eerste. Džegić geeft de bal voor. Dorkić kopt de bal weg. Kupić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupić schiet op doel. Mizdrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Slatina 45%, F.C.Ford 55%.
FK Slatina - F.C.Ford 0:1