Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK 1993 La_Bamba_Club
test Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 19.3
formidabel Schieten matig
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Đelilović onderschept slim de pass. Vînătoru onderschept slim de pass. Vînătoru met een sublieme pass. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niederndorfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kostović rent richting de bal. Miculescu onderschept slim de pass. Miculescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Vukić de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 1:0

8e minuut.
Đelilović passt de bal zonder na te denken. Daar is Šekularac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić is nu in balbezit. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 2:0

10e minuut.
Šekularac is nu in balbezit. Vukić onderschept slim de pass. Vukić speelt de bal door. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 3:0

13e minuut.
Vukić passt de bal met de wreef. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska rent richting de bal. Krzysztofiak onderschept slim de pass. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Vukić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Regoje de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Niederndorfer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 4:0

17e minuut.
Bignamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignamini geeft een hoge lob. Niederndorfer geeft een hoge lob. Vukić springt en kopt de bal. Bakula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 5:0

19e minuut.
Krzysztofiak passt de bal in één keer door. Ljevak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niederndorfer. Niederndorfer krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Vukić speelt de bal door. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz passt de bal in één keer door. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ... Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 6:0

22e minuut.
Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak geeft de bal voor. Kvasz kopt de bal weg. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Liska geeft een lange en hoge pass. Vînătoru rent richting de bal. Đelilović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Đelilović krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Vukić kopt de bal weg. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Laguna geeft een lange en hoge pass. Regoje heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 7:0

28e minuut.
Bignamini met een sublieme pass. Vukić is nu in balbezit. Kaselj is nu in balbezit. Vukić onderschept slim de pass. Vukić schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Šekularac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak rent richting de bal. Šekularac begaat een overtreding. Šekularac krijgt een gele kaart. Krzysztofiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Vînătoru met een snel genomen vrije trap. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 8:0

32e minuut.
Pušeljić passt de bal zonder na te denken. Laguna is nu in balbezit. Laguna geeft de bal voor. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Liska geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laguna met een snelle inworp. Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Bakula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vukić kopt de bal weg. Laguna is nu in balbezit. Laguna speelt de bal door. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Liska geeft een hoge lob. Vînătoru kopt de bal weg. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vukić de bal. Vukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 18%, La_Bamba_Club 82%.
FK 1993 - La_Bamba_Club 9:0

46e minuut.
Ljevak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vînătoru rent richting de bal. Vînătoru probeert naar een medespeler te passen. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 10:0

48e minuut.
Vukić passt de bal met de wreef. Bignamini is nu in balbezit. Bignamini met een sublieme pass. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Bakula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz passt de bal zonder na te denken. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Bakula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostović verovert de bal door een tackle van achteren. Miculescu begaat een overtreding. Miculescu krijgt een gele kaart. Kostović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kostović kan niet meer verder spelen. Sekulović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer speelt de bal door. Vukić rent richting de bal. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Krzysztofiak heeft problemen om de bal te vangen. Krzysztofiak probeert naar een medespeler te passen. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ... Bakula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 11:0

68e minuut.
Liska met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ruter de bal onder controle te krijgen. Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguna met een snelle inworp. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak schiet op doel. Bakula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 12:0

73e minuut.
Klungelig pakt Vukić de bal. Kvasz is nu in balbezit. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 13:0

74e minuut.
Krzysztofiak speelt de bal door. Kvasz rent richting de bal. Kvasz met een sublieme pass. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bakula met een sublieme pass. Klungelig pakt Šekularac de bal. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Bakula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Regoje de bal. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ... Bakula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 14:0

79e minuut.
Narkus probeert naar een medespeler te passen. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ljevak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bignamini verovert de bal door een tackle van achteren. Bignamini geeft een lange en hoge pass. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel. Bakula bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK 1993 - La_Bamba_Club 15:0

83e minuut.
Bignamini verovert de bal door een tackle van achteren. Bignamini geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Krzysztofiak de bal onder controle te krijgen. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Čavaljuga kopt de bal weg. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kaselj kopt de bal weg. Ruter probeert de bal aan de voet te houden. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer geeft de bal voor. Vukić springt en kopt de bal. Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Niederndorfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niederndorfer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Liska de bal. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Bakula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK 1993 19%, La_Bamba_Club 81%.
FK 1993 - La_Bamba_Club 15:0