Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La_Bamba_Club FK 1993
Normal Tactiek test
35% Balbezit 65%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 45
zwak Schieten formidabel
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Regoje rent richting de bal. Regoje geeft een lange en hoge pass. Narkus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:1

8e minuut.
Laguna is nu in balbezit. Laguna probeert naar een medespeler te passen. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Bakula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Laguna met een snelle inworp. Daar is Krzysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak probeert naar een medespeler te passen. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak passt de bal met de wreef. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Bakula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Niederndorfer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vukić maakt een snoekduik en kopt de bal. Bakula bokst de bal weg.

12e minuut.
Laguna is nu in balbezit. Laguna passt de bal met de wreef. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Krzysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap. Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Liska kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laguna met een snelle inworp. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić schiet op doel. Bakula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:2

21e minuut.
Kvasz speelt de bal door. Niederndorfer rent richting de bal. Niederndorfer geeft een lange en hoge pass. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ljevak is nu in balbezit. Vînătoru rent richting de bal. Ljevak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ljevak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Klungelig pakt Sekulović de bal. Laguna probeert naar een medespeler te passen. Vukić rent richting de bal. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Čavaljuga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:3

35e minuut.
Bakula trapt de bal weg van het doel. Vînătoru kopt de bal weg. Šekularac is nu in balbezit. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Ljevak rent richting de bal. Ljevak geeft de bal voor. Laguna kopt de bal weg. Daar is Krzysztofiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:4

40e minuut.
Krzysztofiak is nu in balbezit. Kaselj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:5

43e minuut.
Kvasz is nu in balbezit. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ... Bakula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:6

44e minuut.
Laguna met de inworp. Krzysztofiak rent richting de bal. Krzysztofiak passt de bal zonder na te denken. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić draait met de bal, schiet en ... Bakula bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La_Bamba_Club 87%, FK 1993 13%.
La_Bamba_Club - FK 1993 0:7

46e minuut.
Krzysztofiak passt de bal in één keer door. Laguna geeft een lange en hoge pass. Vukić kopt de bal weg. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:8

48e minuut.
Niederndorfer geeft een lange en hoge pass. Vukić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Laguna de bal onder controle te krijgen. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Narkus probeert naar een medespeler te passen. Niederndorfer heeft problemen om de bal te vangen. Niederndorfer speelt de bal door. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Bignamini met een sublieme pass. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer passt de bal met de wreef. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ... Bakula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:9

56e minuut.
Ruter met de inworp. Daar is Kvasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvasz speelt de bal door. Vukić heeft problemen om de bal te vangen. Vukić schiet op doel. Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Niederndorfer met een snelle inworp. Kvasz heeft problemen om de bal te vangen. Kvasz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Krzysztofiak passt de bal zonder na te denken. Laguna rent richting de bal. Laguna geeft de bal voor. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:10

60e minuut.
Liska geeft de bal voor. Inworp. Laguna met de inworp. Krzysztofiak is nu in balbezit. Krzysztofiak draait met de bal, schiet en ... Bakula bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:11

65e minuut.
Niederndorfer geeft de bal voor. Klungelig pakt Sekulović de bal. Vukić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Šekularac bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzysztofiak geeft de bal voor. Vukić is nu in balbezit. Vukić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Miculescu is nu in balbezit. Miculescu geeft een hoge lob. Niederndorfer is nu in balbezit. Niederndorfer geeft een hoge lob. Vukić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:12

68e minuut.
Kaselj verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Niederndorfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kvasz is nu in balbezit. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Bakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Čavaljuga geeft de bal voor. Miculescu is nu in balbezit. Miculescu probeert naar een medespeler te passen. Kvasz heeft problemen om de bal te vangen. Kvasz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:13

72e minuut.
Niederndorfer met een snelle inworp. Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Vukić rent richting de bal. Vukić schiet op doel. Bakula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:14

75e minuut.
Krzysztofiak met een sublieme pass. Daar is Kvasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukić rent richting de bal. Vukić draait met de bal, schiet en ... Bakula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:15

75e minuut.
Krzysztofiak passt de bal in één keer door. Đelilović probeert de bal met de borst te controleren. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap. Bakula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:16

78e minuut.
Kvasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kvasz speelt de bal door. Čavaljuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukić onderschept slim de pass. Vukić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Miculescu met een snelle inworp. Laguna bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguna geeft een hoge lob. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La_Bamba_Club - FK 1993 0:17

81e minuut.
Pušeljić speelt de bal door. Đelilović heeft problemen om de bal te vangen. Vukić is nu in balbezit. Vukić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kaselj is nu in balbezit. Kvasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kvasz probeert naar een medespeler te passen. Vukić is nu in balbezit. Vukić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Čavaljuga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laguna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Krzysztofiak de bal. Krzysztofiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Niederndorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederndorfer geeft een hoge lob. Krzysztofiak kopt de bal weg. Vukić probeert de bal aan de voet te houden. Vukić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La_Bamba_Club 92%, FK 1993 8%.
La_Bamba_Club - FK 1993 0:17