Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester fire -F.C BUCI-
Normal Tactiek napad 11
38% Balbezit 62%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.7 gemiddelde waardering 38.3
zwak Schieten uitstekend
matig Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Grubić met de inworp. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn geeft de bal voor. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:1

4e minuut.
Ntaoukas onderschept slim de pass. Ntaoukas passt de bal in één keer door. Umulis met een sublieme pass. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kumrovec met een harde bal richting middenveld. Umulis is nu in balbezit. Umulis passt de bal zonder na te denken. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Kumrovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Budziszewski passt de bal zonder na te denken. Ntaoukas rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ntaoukas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ross springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dobrić kopt de bal weg. Geisz rent richting de bal. Geisz passt de bal in één keer door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:2

16e minuut.
Geisz verovert de bal door een tackle van achteren. Geisz geeft de bal voor. Daar is Kilić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kilić heeft problemen om de bal te vangen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. Kumrovec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:3

18e minuut.
Grubić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ross de bal. Ross passt de bal zonder na te denken. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Geisz met een sublieme pass. Budziszewski rent richting de bal. Budziszewski passt de bal met de wreef. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:4

23e minuut.
Arryn speelt de bal door. Grubić met een sublieme pass. Kilić is nu in balbezit. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:5

25e minuut.
Ruttens speelt de bal door. Arryn bereikt de bal nog maar net als eerste. Arryn geeft de bal voor. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Budziszewski kopt de bal weg. Geisz is nu in balbezit. Geisz passt de bal zonder na te denken. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Budziszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budziszewski passt de bal met de wreef. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grubić met een sublieme pass. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:6

34e minuut.
Umulis verovert de bal door een tackle van achteren. Umulis passt de bal in één keer door. Geisz met een sublieme pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... Kumrovec bokst de bal weg.

37e minuut.
Geisz probeert naar een medespeler te passen. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas passt de bal met de wreef. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grubić geeft een lange en hoge pass. Dobrić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruttens rent richting de bal. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. Kumrovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Umulis probeert de bal met de borst te controleren. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz passt de bal zonder na te denken. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Geisz onderschept slim de pass. Geisz met een sublieme pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester fire 76%, -F.C BUCI- 24%.
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:7

48e minuut.
Milolović heeft problemen om de bal te vangen. Geisz is nu in balbezit. Geisz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kilić de bal. Ross is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Andrijević passt de bal met de wreef. Geisz is nu in balbezit. Geisz passt de bal met de wreef. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Dobrić met een harde bal richting middenveld. Grubić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ross de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kumrovec trapt de bal weg van het doel. Umulis heeft problemen om de bal te vangen. Umulis geeft de bal voor. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. Kumrovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kilić speelt de bal door. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:8

62e minuut.
Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dobrić de bal onder controle te krijgen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... Kumrovec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kilić geeft de bal voor. Daar is Milolović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ross de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... Kumrovec bokst de bal weg.

73e minuut.
Ocokoljić is nu in balbezit. Ross onderschept slim de pass. Ross probeert naar een medespeler te passen. Ruttens rent richting de bal. Ruttens haalt uit met een fantastische trap. Kumrovec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Kilić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester fire 77%, -F.C BUCI- 23%.
Manchester fire - -F.C BUCI- 0:9