Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nk Vitez Manchester fire
Jebacka Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen poor


4e minuut.
Ajala passt de bal met de wreef. Tutti rent richting de bal. Tutti speelt de bal door. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Krndžija probeert naar een medespeler te passen. Tutti rent richting de bal. Tutti speelt de bal door. Anquiano is nu in balbezit. Anquiano haalt uit met een fantastische trap. Kumrovec bokst de bal weg.

8e minuut.
Maury met een sublieme pass. Anquiano is nu in balbezit. Anquiano passt de bal zonder na te denken. Pandurica is nu in balbezit. Pandurica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Krndžija met een sublieme pass. Anquiano is nu in balbezit. Anquiano passt de bal met de wreef. Pandurica is nu in balbezit. Pandurica haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vitez - Manchester fire 1:0

11e minuut.
Tutti passt de bal zonder na te denken. Anquiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurica is nu in balbezit. Anquiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Anquiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vitez - Manchester fire 2:0

16e minuut.
Ocokoljić speelt de bal door. Turbić kan de bal niet met de borst controleren. Pandurica bereikt de bal nog maar net als eerste. Anquiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Anquiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vitez - Manchester fire 3:0

23e minuut.
Kilić probeert de bal aan de voet te houden. Maury rent richting de bal. Maury geeft een lange en hoge pass. Pandurica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Krndžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Krndžija probeert naar een medespeler te passen. Pandurica is nu in balbezit. Pandurica haalt uit met een fantastische trap. Kumrovec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vitez - Manchester fire 4:0

27e minuut.
Tutti passt de bal met de wreef. Maury bereikt de bal nog maar net als eerste. Maury met een sublieme pass. Dobrić is nu in balbezit. Pandurica rent richting de bal. Kumrovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański geeft de bal voor. Daar is Pandurica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anquiano rent richting de bal. Anquiano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Maury zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anquiano is nu in balbezit. Anquiano geeft de bal voor. Pandurica is nu in balbezit. Pandurica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vitez - Manchester fire 5:0

43e minuut.
Maury passt de bal zonder na te denken. Tutti is nu in balbezit. Tutti passt de bal zonder na te denken. Daar is Anquiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anquiano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dobrić met een harde bal richting middenveld. Krndžija kopt de bal weg. Anquiano rent richting de bal. Anquiano geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vitez 24%, Manchester fire 76%.
Nk Vitez - Manchester fire 5:0

50e minuut.
Maury rent richting de bal. Maury speelt de bal door. Pandurica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandurica haalt uit met een fantastische trap. Kumrovec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vitez - Manchester fire 6:0

53e minuut.
Milolović passt de bal zonder na te denken. Tutti probeert de bal aan de voet te houden. Bučić speelt de bal door. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca draait met de bal, schiet en ... Pomice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Turbić met de inworp. Hastor rent richting de bal. Anquiano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Anquiano krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kilić met een harde bal richting middenveld. Krndžija geeft een lange en hoge pass. Maury rent richting de bal. Maury geeft een lange en hoge pass. Pandurica springt en kopt de bal. Kumrovec bokst de bal weg.

65e minuut.
Pandurica rent richting de bal. Kilić verovert de bal door een tackle van achteren. Turbić is nu in balbezit. Anquiano is nu in balbezit. Anquiano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Tutti passt de bal zonder na te denken. Maury is nu in balbezit. Maury probeert naar een medespeler te passen. Pandurica rent richting de bal. Pandurica draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Krndžija verovert de bal door een tackle van achteren. Krndžija speelt de bal door. Pandurica rent richting de bal. Anquiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Anquiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vitez - Manchester fire 7:0

82e minuut.
Milolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović passt de bal in één keer door. Ocokoljić is nu in balbezit. Anquiano verovert de bal door een tackle van achteren. Anquiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Maury passt de bal in één keer door. Dobrić is nu in balbezit. Anquiano verovert de bal door een tackle van achteren. Anquiano schiet op doel. Kumrovec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nk Vitez - Manchester fire 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nk Vitez 25%, Manchester fire 75%.
Nk Vitez - Manchester fire 8:0