Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Durakovici N.K Busovaca
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten poor
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Josipović speelt de bal door. Kešeljević is nu in balbezit. Hajdarpašić verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ... Volarić probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Durakovici - N.K Busovaca 1:0

16e minuut.
Lančić rent richting de bal. Kešeljević verovert de bal door een tackle van achteren. Kešeljević speelt de bal door. Rudan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudan schiet op doel. Nikačev bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rudan rent richting de bal. Ovuka verovert de bal door een tackle van achteren. Ovuka passt de bal met de wreef. Hajdarpašić rent richting de bal. Hajdarpašić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Lančić met een sublieme pass. Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Josipović met een sublieme pass. Golo bereikt de bal nog maar net als eerste. Golo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durakovici 54%, N.K Busovaca 46%.
Durakovici - N.K Busovaca 1:0

49e minuut.
Trifunović is nu in balbezit. Sudžum verovert de bal door een tackle van achteren. Sudžum probeert naar een medespeler te passen. Rudan heeft problemen om de bal te vangen. Rudan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Biberdžić trapt de bal weg van het doel. Sudžum kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ovuka de bal onder controle te krijgen. Rudan is nu in balbezit. Rudan schiet op doel. Nikačev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Klungelig pakt Trifunović de bal. Sudžum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum rent richting de bal. Sudžum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Durakovici - N.K Busovaca 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durakovici 63%, N.K Busovaca 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Durakovici - N.K Busovaca 1:1