Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
N.K Busovaca Manchester fire
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović onderschept slim de pass. Milolović passt de bal in één keer door. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sudžum raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ćurić komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Doeltrap. Dobrić met een harde bal richting middenveld. Cuca kopt de bal weg. Milolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
N.K Busovaca - Manchester fire 0:1

26e minuut.
Kešeljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocokoljić onderschept slim de pass. Met opzet legt Kešeljević zijn tegenspeler op de grond. Kešeljević krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Milolović heeft problemen om de bal te vangen. Kešeljević is nu in balbezit. Milolović maakt een afschuwelijke overtreding. Milolović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K Busovaca 50%, Manchester fire 50%.
N.K Busovaca - Manchester fire 0:1

61e minuut.
Turbić geeft de bal voor. Ferizović probeert de bal aan de voet te houden. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović rent richting de bal. Milolović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Ćurić passt de bal zonder na te denken. Milolović is nu in balbezit. Ferizović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović verovert de bal door een tackle van achteren. Milolović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
N.K Busovaca - Manchester fire 0:2

64e minuut.
Turbić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cvjetinović komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bučić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bučić passt de bal in één keer door. Kešeljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović verovert de bal door een tackle van achteren. Milolović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šljivić zal de hoekschop nemen. Krulj rent richting de bal. Krulj schiet op doel. Rudan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kumrovec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N.K Busovaca - Manchester fire 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N.K Busovaca 44%, Manchester fire 56%.
N.K Busovaca - Manchester fire 1:2