Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konjic FK Stjepan Polje
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Crnalić heeft problemen om de bal te vangen. Crnalić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lisak de bal. Škrobo is nu in balbezit. Škrobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - FK Stjepan Polje 1:0

7e minuut.
Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsik onderschept slim de pass. Krsik met een sublieme pass. Paranaglija is nu in balbezit. Paranaglija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Duranović trapt de bal weg. Vodolšek kopt de bal weg. Daar is Jildiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petović rent richting de bal. Petović geeft een hoge lob. Lazinica bokst de bal weg.

12e minuut.
Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lazinica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konjic - FK Stjepan Polje 1:1

13e minuut.
Krsik is nu in balbezit. Petović verovert de bal door een tackle van achteren. Petović passt de bal in één keer door. Paranaglija bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranaglija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Carić passt de bal in één keer door. Abdulahmanović probeert naar een medespeler te passen. Crnalić rent richting de bal. Škrobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - FK Stjepan Polje 2:1

32e minuut.
Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnalić is nu in balbezit. Crnalić probeert naar een medespeler te passen. Škrobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo schiet op doel. Vrankić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Abdulahmanović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Škrobo krijgt zijn hoofd ertegen. Vrankić bokst de bal weg.

33e minuut.
Vodolšek geeft een lange en hoge pass. Duranović kopt de bal weg. Klungelig pakt Škrobo de bal. Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnalić schiet op doel. Vrankić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Jildiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnalić rent richting de bal. Crnalić passt de bal in één keer door. Škrobo heeft problemen om de bal te vangen. Škrobo schiet op doel. Vrankić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - FK Stjepan Polje 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 50%, FK Stjepan Polje 50%.
FC Konjic - FK Stjepan Polje 3:1

65e minuut.
Novović onderschept slim de pass. Novović met een sublieme pass. Škrobo is nu in balbezit. Škrobo schiet op doel. Šešum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - FK Stjepan Polje 4:1

69e minuut.
Jildiz is nu in balbezit. Zero onderschept slim de pass. Zero met een sublieme pass. Crnalić is nu in balbezit. Crnalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Đukanović met een sublieme pass. Petović is nu in balbezit. Petović probeert naar een medespeler te passen. Paranaglija is nu in balbezit. Paranaglija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero passt de bal in één keer door. Paranaglija bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranaglija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - FK Stjepan Polje 4:2

86e minuut.
Petović probeert naar een medespeler te passen. Novović rent richting de bal. Novović passt de bal in één keer door. Paranaglija bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranaglija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 58%, FK Stjepan Polje 42%.
FC Konjic - FK Stjepan Polje 4:2