Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Stjepan Polje FC Konjic
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Lisak geeft de bal voor. Klungelig pakt Draško de bal. Vodolšek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vodolšek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Lisak geeft een hoge lob. Inworp. Novović met een snelle inworp. Klungelig pakt Crnalić de bal. Crnalić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Novović met een sublieme pass. Klungelig pakt Šešum de bal. Škrobo is nu in balbezit. Škrobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - FC Konjic 0:1

17e minuut.
Lisak heeft problemen om de bal te vangen. Vodolšek rent richting de bal. Crnalić begaat een overtreding. Crnalić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Krsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnalić rent richting de bal. Crnalić speelt de bal door. Škrobo is nu in balbezit. Škrobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - FC Konjic 0:2

34e minuut.
Lazinica geeft een lange en hoge pass. Vodolšek probeert de bal aan de voet te houden. Vodolšek met een sublieme pass. Paranaglija is nu in balbezit. Paranaglija schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Srnja is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munižaba. Srnja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Draško zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Munižaba heeft problemen om de bal te vangen. Škrobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sabljić verovert de bal door een tackle van achteren. Crnalić is nu in balbezit. Sabljić verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobo rent richting de bal. Škrobo schiet op doel. Vrankić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Stjepan Polje 59%, FC Konjic 41%.
FK Stjepan Polje - FC Konjic 0:2

51e minuut.
Morankić bereikt de bal nog maar net als eerste. Morankić geeft de bal voor. Sabljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo onderschept slim de pass. Škrobo draait met de bal, schiet en ... Vrankić bokst de bal weg.

69e minuut.
Mešković rent richting de bal. Paranaglija is nu in balbezit. Mešković is nu in balbezit. Paranaglija onderschept slim de pass. Paranaglija haalt uit met een fantastische trap. Lazinica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Lisak is nu in balbezit. Lisak geeft een hoge lob. Duranović heeft problemen om de bal te vangen. Paranaglija bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranaglija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vodolšek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sabljić de bal. Škrobo is nu in balbezit. Crnalić is nu in balbezit. Crnalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - FC Konjic 0:3

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lazinica niet meer kan verder spelen. Divljanović komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Škrobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljić verovert de bal door een tackle van achteren. Crnalić onderschept slim de pass. Škrobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - FC Konjic 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Stjepan Polje 54%, FC Konjic 46%.
FK Stjepan Polje - FC Konjic 0:4