Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester fire Durakovici
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 19.4
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Kilić geeft een lange en hoge pass. Josipović kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dobrić de bal onder controle te krijgen. Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - Durakovici 0:1

11e minuut.
Cuca heeft problemen om de bal te vangen. Cuca passt de bal met de wreef. Cvjetinović rent richting de bal. Hajdarpašić verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdarpašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - Durakovici 0:2

12e minuut.
Daar is Cuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milolović is nu in balbezit. Lančić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lančić krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić onderschept slim de pass. Hajdarpašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - Durakovici 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester fire 56%, Durakovici 44%.
Manchester fire - Durakovici 0:3

46e minuut.
Hajdarpašić verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdarpašić passt de bal zonder na te denken. Andrijević is nu in balbezit. Calipur rent richting de bal. Calipur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ovuka geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hastor met een snelle inworp. Bučić is nu in balbezit. Bučić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ovuka trapt de bal weg. Lančić kopt de bal weg. Ocokoljić rent richting de bal. Hajdarpašić onderschept slim de pass. Hajdarpašić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Golo geeft een lange en hoge pass. Josipović met een sublieme pass. Hajdarpašić rent richting de bal. Lančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lančić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester fire - Durakovici 0:4

73e minuut.
Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvjetinović is nu in balbezit. Hajdarpašić verovert de bal door een tackle van achteren. Lančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lančić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Komazec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bučić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Komazec. Bučić wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bučić kan niet meer verder spelen. Taušan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Josipović met een sublieme pass. Lančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrić begaat een overtreding. Dobrić krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Hajdarpašić kopt de bal weg. Ocokoljić rent richting de bal. Josipović maakt een afschuwelijke overtreding. Josipović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester fire 57%, Durakovici 43%.
Manchester fire - Durakovici 0:4