Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Durakovici Manchester fire
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Trifunović geeft een lange en hoge pass. Dobrić controleert de bal met de borst. Ocokoljić rent richting de bal. Hajdarpašić rent richting de bal. Hajdarpašić schiet op doel. Kumrovec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Trifunović is nu in balbezit. Trifunović geeft een lange en hoge pass. Dobrić verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calipur zal de hoekschop nemen. Kumrovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Hajdarpašić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Durakovici - Manchester fire 1:0

9e minuut.
Kilić geeft de bal voor. Ribar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribar geeft een lange en hoge pass. Hajdarpašić is nu in balbezit. Hajdarpašić haalt uit met een fantastische trap. Kumrovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ocokoljić is nu in balbezit. Ocokoljić passt de bal in één keer door. Hastor is nu in balbezit. Hajdarpašić onderschept slim de pass. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Calipur met een snelle inworp. Josipović is nu in balbezit. Josipović probeert naar een medespeler te passen. Hajdarpašić is nu in balbezit. Hajdarpašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Golo rent richting de bal. Turbić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Golo. Golo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Josipović onderschept slim de pass. Lančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lančić speelt de bal door. Hajdarpašić is nu in balbezit. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Durakovici - Manchester fire 2:0

33e minuut.
Turbić rent richting de bal. Turbić passt de bal in één keer door. Ovuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Trifunović passt de bal in één keer door. Daar is Hajdarpašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić verovert de bal door een tackle van achteren. Hajdarpašić schiet op doel. Kumrovec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durakovici 39%, Manchester fire 61%.
Durakovici - Manchester fire 2:0

83e minuut.
Milolović is nu in balbezit. Josipović onderschept slim de pass. Josipović met een sublieme pass. Daar is Hajdarpašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lančić verovert de bal door een tackle van achteren. Turbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbić geeft een hoge lob. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Durakovici - Manchester fire 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durakovici 40%, Manchester fire 60%.
Durakovici - Manchester fire 2:1