Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-F.C BUCI- N.K Busovaca
napad 11 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
36 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 18.3
uitstekend Schieten zwak
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Krulj passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kurčubić de bal. Kurčubić passt de bal in één keer door. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Inworp. Eliassen met een snelle inworp. Budziszewski probeert naar een medespeler te passen. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 1:0

4e minuut.
Grubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubić passt de bal met de wreef. Geisz met een sublieme pass. Ruttens rent richting de bal. Ruttens schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Grubić geeft een lange en hoge pass. Budziszewski speelt de bal door. Kurčubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lopès geeft de bal voor. Ruttens rent richting de bal. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... Biberdžić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 2:0

11e minuut.
Eliassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliassen geeft de bal voor. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. Volarić probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 3:0

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Ross de bal onder controle te krijgen. Geisz rent richting de bal. Geisz passt de bal in één keer door. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 4:0

18e minuut.
Ntaoukas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kešeljević de bal onder controle te krijgen. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Biberdžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 5:0

20e minuut.
Grubić rent richting de bal. Grubić geeft een hoge lob. Ferizović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kurčubić probeert naar een medespeler te passen. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj passt de bal zonder na te denken. Sudžum rent richting de bal. Sudžum schiet op doel. Cogălniceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Grubić passt de bal in één keer door. Geisz met een sublieme pass. Ross probeert naar een medespeler te passen. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kešeljević rent richting de bal. Budziszewski onderschept slim de pass. Budziszewski geeft een hoge lob. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ferizović is nu in balbezit. Ruttens verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baćinović. Baćinović krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budziszewski met de inworp. Umulis geeft een lange en hoge pass. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz haalt uit met een fantastische trap. Ross probeert de bal aan de voet te houden. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens haalt uit met een fantastische trap. Biberdžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kešeljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Volarić rent richting de bal. Paal!

36e minuut.
Geisz geeft een lange en hoge pass. Biberdžić probeert naar een medespeler te passen. Arryn kopt de bal weg. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Biberdžić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 6:0

37e minuut.
Rudan passt de bal met de wreef. Volarić is nu in balbezit. Volarić probeert naar een medespeler te passen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. Biberdžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz passt de bal met de wreef. Volarić is nu in balbezit. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 7:0

42e minuut.
Eliassen is nu in balbezit. Eliassen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Volarić de bal onder controle te krijgen. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Umulis kopt de bal weg. Geisz rent richting de bal. Geisz met een sublieme pass. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens haalt uit met een fantastische trap. Biberdžić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Volarić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 30%, N.K Busovaca 70%.
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 8:0

47e minuut.
Ntaoukas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kešeljević met de inworp. Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Ruttens passt de bal met de wreef. Geisz is nu in balbezit. Geisz passt de bal in één keer door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hadživuković kopt de bal weg. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz passt de bal in één keer door. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Budziszewski probeert naar een medespeler te passen. Geisz rent richting de bal. Geisz passt de bal in één keer door. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kešeljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz verovert de bal door een tackle van achteren. Geisz passt de bal met de wreef. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Kešeljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz passt de bal in één keer door. Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Biberdžić trapt de bal weg van het doel. Umulis is nu in balbezit. Umulis passt de bal in één keer door. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kešeljević is nu in balbezit. Kešeljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Volarić de bal onder controle te krijgen. Biberdžić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Lopès onderschept slim de pass. Umulis geeft een hoge lob. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap. Biberdžić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 9:0

73e minuut.
Hadživuković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budziszewski met de inworp. Ntaoukas heeft problemen om de bal te vangen. Ntaoukas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Baćinović kopt de bal weg. Rudan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lopès maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Grubić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krulj. Grubić raakt geblesseerd tijdens het duel. Arryn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ross kopt de bal weg. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap. Biberdžić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 10:0

89e minuut.
Budziszewski passt de bal met de wreef. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas passt de bal in één keer door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 39%, N.K Busovaca 61%.
-F.C BUCI- - N.K Busovaca 10:0