Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARSA FC Konjic
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Zero speelt de bal door. Carić rent richting de bal. Carić geeft een hoge lob. Škrobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo draait met de bal, schiet en ... Vlašić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Kiperaš is nu in balbezit. Kiperaš geeft een hoge lob. Carić kopt de bal weg. Abdulahmanović rent richting de bal. Abdulahmanović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Krsik met de inworp. Novović probeert naar een medespeler te passen. Pećinac rent richting de bal. Zero onderschept slim de pass. Zero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Krsik probeert de bal met de borst te controleren. Šišić speelt de bal door. Bežić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrkalivić is nu in balbezit. Hrkalivić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Duranović is nu in balbezit. Duranović geeft een hoge lob. Škrobo rent richting de bal. Crnalić rent richting de bal. Crnalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARSA - FC Konjic 0:1

29e minuut.
Abdulahmanović speelt de bal door. Crnalić rent richting de bal. Crnalić passt de bal in één keer door. Škrobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARSA - FC Konjic 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARSA 49%, FC Konjic 51%.
FC BARSA - FC Konjic 0:2

46e minuut.
Carić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero rent richting de bal. Hrkalivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bežić rent richting de bal. Bežić schiet op doel. Lazinica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Duranović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razman met de inworp. Hrkalivić rent richting de bal. Hrkalivić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pećinac rent richting de bal. Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećinac begaat een overtreding. Pećinac krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Nežić bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abdulahmanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krsik rent richting de bal. Krsik draait met de bal, schiet en ... Paal! Vlašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kaser passt de bal in één keer door. Pećinac is nu in balbezit. Crnalić onderschept slim de pass. Crnalić draait met de bal, schiet en ... Vlašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARSA - FC Konjic 0:3

85e minuut.
Novović met een snelle inworp. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zero geeft een hoge lob. Abdulahmanović rent richting de bal. Abdulahmanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pećinac probeert naar een medespeler te passen. Šišić is nu in balbezit. Šišić passt de bal in één keer door. Razman rent richting de bal. Razman geeft de bal voor. Lazinica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARSA 45%, FC Konjic 55%.
FC BARSA - FC Konjic 0:3