Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konjic FC BARSA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Škrobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrobo passt de bal met de wreef. Mešković heeft problemen om de bal te vangen. Bežić onderschept slim de pass. Bežić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Srnja verovert de bal door een tackle van achteren. Crnalić is nu in balbezit. Crnalić passt de bal zonder na te denken. Škrobo rent richting de bal. Škrobo schiet op doel. Vlašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Carić geeft de bal voor. Šišić is nu in balbezit. Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo draait met de bal, schiet en ... Vlašić bokst de bal weg.

37e minuut.
Pećinac rent richting de bal. Crnalić onderschept slim de pass. Crnalić probeert naar een medespeler te passen. Škrobo is nu in balbezit. Škrobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Morankić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Razman. Morankić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Morankić met een snel genomen vrije trap. Kiperaš kopt de bal weg. Klungelig pakt Crnalić de bal. Škrobo is nu in balbezit. Škrobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 61%, FC BARSA 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Konjic - FC BARSA 0:0

48e minuut.
Razman met de inworp. Hrkalivić is nu in balbezit. Hrkalivić speelt de bal door. Bežić is nu in balbezit. Bežić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - FC BARSA 0:1

52e minuut.
Draško onderschept slim de pass. Draško probeert naar een medespeler te passen. Pećinac rent richting de bal. Crnalić onderschept slim de pass. Crnalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konjic - FC BARSA 1:1

53e minuut.
Bežić passt de bal in één keer door. Pećinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećinac passt de bal zonder na te denken. Škrobo rent richting de bal. Škrobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Škrobo is nu in balbezit. Šišić rent richting de bal. Škrobo onderschept slim de pass. Škrobo draait met de bal, schiet en ... Kaser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - FC BARSA 2:1

72e minuut.
Draško is nu in balbezit. Pećinac verovert de bal door een tackle van achteren. Pećinac geeft een lange en hoge pass. Razman bereikt de bal nog maar net als eerste. Razman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 55%, FC BARSA 45%.
FC Konjic - FC BARSA 2:1