Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Stjepan Polje -F.C BUCI-
Normal Tactiek napad 11
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 37.5
weak Schieten excellent
poor Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Grubić rent richting de bal. Grubić passt de bal zonder na te denken. Geisz is nu in balbezit. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Ross schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Jildiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubić onderschept slim de pass. Grubić passt de bal zonder na te denken. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. Paal!

19e minuut.
Lopès rent richting de bal. Lopès passt de bal zonder na te denken. Grubić speelt de bal door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Arryn passt de bal zonder na te denken. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ross de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopès verovert de bal door een tackle van achteren. Umulis met een sublieme pass. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Umulis rent richting de bal. Umulis met een sublieme pass. Grubić speelt de bal door. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Budziszewski rent richting de bal. Budziszewski passt de bal zonder na te denken. Umulis speelt de bal door. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Geisz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sabljić de bal. Jildiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. Vrankić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Budziszewski passt de bal zonder na te denken. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. Šešum probeert de bal aan de voet te houden. Vrankić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:1

44e minuut.
Petović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paranaglija de bal. Petović met een sublieme pass. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Stjepan Polje 79%, -F.C BUCI- 21%.
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:1

47e minuut.
Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens geeft een lange en hoge pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:2

49e minuut.
Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz passt de bal in één keer door. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... Vrankić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:3

51e minuut.
Inworp. Ntaoukas met een snelle inworp. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sabljić de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:4

53e minuut.
Šešum met een sublieme pass. Daar is Budziszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Budziszewski passt de bal in één keer door. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas schiet op doel. De bal raakt de paal. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:5

59e minuut.
Lopès rent richting de bal. Lopès geeft een lange en hoge pass. Šešum is nu in balbezit. Ross onderschept slim de pass. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Eliassen geeft een lange en hoge pass. Geisz kopt de bal weg. Ross probeert naar een medespeler te passen. Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vodolšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:6

71e minuut.
Budziszewski kopt de bal weg. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas passt de bal zonder na te denken. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:7

78e minuut.
Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz probeert naar een medespeler te passen. Ntaoukas rent richting de bal. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:8

82e minuut.
Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas passt de bal zonder na te denken. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. Vrankić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ruttens probeert de bal aan de voet te houden. Grubić is nu in balbezit. Grubić geeft een lange en hoge pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:9

89e minuut.
Umulis probeert de bal aan de voet te houden. Umulis geeft de bal voor. Geisz geeft een lange en hoge pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Šešum met een harde bal richting middenveld. Geisz kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruttens de bal. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... Vrankić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Stjepan Polje 71%, -F.C BUCI- 29%.
FK Stjepan Polje - -F.C BUCI- 0:9