Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-F.C BUCI- FK Stjepan Polje
napad 11 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Jildiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pielmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Pielmeier probeert naar een medespeler te passen. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ross passt de bal met de wreef. Budziszewski is nu in balbezit. Budziszewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 1:0

5e minuut.
Daar is Pielmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielmeier met een sublieme pass. Šešum bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas onderschept slim de pass. Ntaoukas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vrankić met een harde bal richting middenveld. Pielmeier kopt de bal weg. Daar is Sabljić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Vrankić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pielmeier is nu in balbezit. Pielmeier passt de bal met de wreef. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. Vrankić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 2:0

16e minuut.
Jildiz geeft een lange en hoge pass. Eliassen bereikt de bal nog maar net als eerste. Eliassen geeft de bal voor. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 3:0

18e minuut.
Pielmeier met de inworp. Umulis is nu in balbezit. Umulis met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Vrankić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Umulis met een sublieme pass. Pielmeier is nu in balbezit. Pielmeier speelt de bal door. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 4:0

24e minuut.
Jildiz rent richting de bal. Jildiz passt de bal met de wreef. Munižaba rent richting de bal. Ruttens verovert de bal door een tackle van achteren. Ruttens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Šešum geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ntaoukas met een snelle inworp. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 5:0

35e minuut.
Bokun verovert de bal door een tackle van achteren. Pielmeier onderschept slim de pass. Pielmeier geeft een hoge lob. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel. Vrankić bokst de bal weg.

40e minuut.
Ruttens passt de bal in één keer door. Umulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross draait met de bal, schiet en ... Vrankić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 29%, FK Stjepan Polje 71%.
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 6:0

46e minuut.
Lisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisak passt de bal in één keer door. Sabljić rent richting de bal. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Vrankić trapt de bal weg van het doel. Pielmeier is nu in balbezit. Pielmeier geeft een hoge lob. Daar is Ntaoukas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaoukas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lisak geeft de bal voor. Inworp. Ntaoukas met de inworp. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Umulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz geeft een lange en hoge pass. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ntaoukas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ntaoukas passt de bal in één keer door. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz passt de bal zonder na te denken. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 7:0

55e minuut.
Lisak rent richting de bal. Budziszewski onderschept slim de pass. Budziszewski geeft de bal voor. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Petović de bal. Geisz rent richting de bal. Geisz met een sublieme pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pielmeier heeft problemen om de bal te vangen. Umulis rent richting de bal. Umulis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ross de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Umulis de bal onder controle te krijgen. Lopès rent richting de bal. Lopès geeft een lange en hoge pass. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Ross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Umulis is nu in balbezit. Umulis passt de bal zonder na te denken. Geisz rent richting de bal. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Umulis met een sublieme pass. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas passt de bal in één keer door. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pielmeier kopt de bal weg. Daar is Jildiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pielmeier speelt de bal door. Ruttens rent richting de bal. Ruttens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sabljić geeft de bal voor. Inworp. Ruttens met de inworp. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas draait met de bal, schiet en ... Sabljić kopt de bal weg. Geisz heeft problemen om de bal te vangen. Geisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Šešum trapt de bal weg van het doel. Umulis is nu in balbezit. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz geeft een lange en hoge pass. Šešum heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Budziszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ntaoukas de bal. Ntaoukas geeft de bal voor. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 8:0

88e minuut.
Pielmeier rent richting de bal. Pielmeier geeft een lange en hoge pass. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap. Ross probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vrankić bokst de bal weg. Ross probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vodolšek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ross wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ross zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vrankić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Budziszewski met een snelle inworp. Ntaoukas is nu in balbezit. Lisak begaat een overtreding. Lisak krijgt een gele kaart. Ntaoukas raakt geblesseerd tijdens het duel. Budziszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 19%, FK Stjepan Polje 81%.
-F.C BUCI- - FK Stjepan Polje 8:0