Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konjic Durakovici
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Golo bereikt de bal nog maar net als eerste. Golo passt de bal met de wreef. Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - Durakovici 0:1

5e minuut.
Krsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lančić verovert de bal door een tackle van achteren. Lančić draait met de bal, schiet en ... Hajdarpašić rent richting de bal. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - Durakovici 0:2

7e minuut.
Trifunović probeert naar een medespeler te passen. Zero is nu in balbezit. Lančić begaat een overtreding. Lančić krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Škrobo is nu in balbezit. Škrobo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ribar de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Novović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ovuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Škrobo verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - Durakovici 1:2

22e minuut.
Krsik verovert de bal door een tackle van achteren. Krsik probeert naar een medespeler te passen. Trifunović met een sublieme pass. Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Carić bereikt de bal nog maar net als eerste. Golo onderschept slim de pass. Golo met een sublieme pass. Hajdarpašić rent richting de bal. Hajdarpašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 57%, Durakovici 43%.
FC Konjic - Durakovici 1:2

67e minuut.
Trifunović rent richting de bal. Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić probeert naar een medespeler te passen. Lančić is nu in balbezit. Lančić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Josipović bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnalić verovert de bal door een tackle van achteren. Crnalić probeert naar een medespeler te passen. Škrobo is nu in balbezit. Škrobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Abdulahmanović probeert de bal met de borst te controleren. Komazec is nu in balbezit. Komazec geeft een lange en hoge pass. Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Josipović passt de bal in één keer door. Trifunović is nu in balbezit. Zero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zero krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 56%, Durakovici 44%.
FC Konjic - Durakovici 1:2