Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Stjepan Polje Manchester fire
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Jildiz is nu in balbezit. Milolović verovert de bal door een tackle van achteren. Milolović met een sublieme pass. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Milolović is nu in balbezit. Milolović draait met de bal, schiet en ... Kačar kopt de bal weg. Ocokoljić rent richting de bal. Ocokoljić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jildiz rent richting de bal. Milolović is nu in balbezit. Jildiz maakt een afschuwelijke overtreding. Milolović wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Milolović kan niet meer verder spelen. Taušan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Stjepan Polje 42%, Manchester fire 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Stjepan Polje - Manchester fire 0:0

54e minuut.
Bokun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilić geeft een lange en hoge pass. Sabljić controleert de bal met de borst. Taušan is nu in balbezit. Taušan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Petović schiet op doel. Kilić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bokun neemt de hoekschop. Vodolšek krijgt zijn hoofd ertegen. Kumrovec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Stjepan Polje - Manchester fire 1:0

66e minuut.
Jildiz speelt de bal door. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović met een sublieme pass. Paranaglija is nu in balbezit. Paranaglija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Vodolšek probeert naar een medespeler te passen. Paranaglija rent richting de bal. Hastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranaglija verovert de bal door een tackle van achteren. Paranaglija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Andrijević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taušan kan de bal niet met de borst controleren. Vodolšek is nu in balbezit. Taušan is nu in balbezit. Taušan geeft een lange en hoge pass. Vrankić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Stjepan Polje 46%, Manchester fire 54%.
FK Stjepan Polje - Manchester fire 1:0