Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-F.C BUCI- FC BARSA
napad 11 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
42 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 15.9
uitstekend Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Šišić passt de bal in één keer door. Geisz is nu in balbezit. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... Kaser probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ntaoukas zal de hoekschop nemen. Ross maakt een snoekduik en kopt de bal. Vlašić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ntaoukas neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ibrić de bal. Ruttens rent richting de bal. Ruttens schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaser de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 1:0

5e minuut.
Grubić onderschept slim de pass. Grubić geeft een hoge lob. Ross kopt de bal weg. Daar is Ruttens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruttens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Geisz met een sublieme pass. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas passt de bal zonder na te denken. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Vlašić bokst de bal weg.

9e minuut.
Grubić met een sublieme pass. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kiperaš de bal onder controle te krijgen. Vlašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 2:0

10e minuut.
Ruttens geeft een hoge lob. Budziszewski rent richting de bal. Budziszewski passt de bal in één keer door. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Geisz rent richting de bal. Geisz geeft de bal voor. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 3:0

13e minuut.
Budziszewski is nu in balbezit. Budziszewski geeft een hoge lob. Ross probeert de bal met de borst te controleren. Ross haalt uit met een fantastische trap. Vlašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ruttens met de inworp. Grubić geeft de bal voor. Kiperaš heeft problemen om de bal te vangen. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. Vlašić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 4:0

18e minuut.
Grubić geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaser de bal. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Vlašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 5:0

19e minuut.
Umulis passt de bal in één keer door. Daar is Lopès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopès geeft een lange en hoge pass. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. Vlašić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 6:0

25e minuut.
Eliassen verovert de bal door een tackle van achteren. Eliassen met een sublieme pass. Nežić is nu in balbezit. Nežić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas speelt de bal door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel. Vlašić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 7:0

34e minuut.
Vitkovac controleert de bal met de borst. Budziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Budziszewski speelt de bal door. Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Geisz is nu in balbezit. Geisz passt de bal met de wreef. Daar is Kiperaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Ntaoukas schiet op doel. Kaser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel. Vlašić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 8:0

44e minuut.
Umulis verovert de bal door een tackle van achteren. Umulis speelt de bal door. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 26%, FC BARSA 74%.
-F.C BUCI- - FC BARSA 9:0

46e minuut.
Hrkalivić passt de bal in één keer door. Ibrić rent richting de bal. Ibrić passt de bal in één keer door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Arryn speelt de bal door. Geisz met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. Vlašić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 10:0

52e minuut.
Ibrić geeft een lange en hoge pass. Lopès geeft de bal voor. Klungelig pakt Kaser de bal. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Budziszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ntaoukas is nu in balbezit. Šišić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šišić krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Klungelig pakt Nežić de bal. Grubić geeft een hoge lob. Daar is Kiperaš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Arryn met de inworp. Grubić heeft problemen om de bal te vangen. Grubić geeft een hoge lob. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. Vlašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Hrkalivić passt de bal zonder na te denken. Vitkovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitkovac passt de bal met de wreef. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Geisz speelt de bal door. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrić rent richting de bal. Ruttens verovert de bal door een tackle van achteren. Ruttens draait met de bal, schiet en ... Vlašić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 11:0

80e minuut.
Ntaoukas is nu in balbezit. Ntaoukas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kiperaš de bal. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 12:0

82e minuut.
Ntaoukas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bertomeu komt het veld opgelopen. Budziszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 13:0

83e minuut.
Vitkovac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budziszewski met een snelle inworp. Ross kan de bal niet met de borst controleren. Ross draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ibrić geeft een hoge lob. Inworp. Grubić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruttens rent richting de bal. Ruttens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 14:0

89e minuut.
Klungelig pakt Grubić de bal. Grubić geeft een lange en hoge pass. Bertomeu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ross de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC BARSA 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 26%, FC BARSA 74%.
-F.C BUCI- - FC BARSA 15:0