Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta834758934789 Durakovici
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Rajšić krijgt zijn hoofd ertegen. Krvavac is nu in balbezit. Komazec maakt een afschuwelijke overtreding. Krvavac roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Krvavac kan niet meer verder spelen. Arap komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Mešonavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trifunović verovert de bal door een tackle van achteren. Trifunović passt de bal zonder na te denken. Rajšić rent richting de bal. Rajšić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Lančić rent richting de bal. Crnjac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lančić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trifunović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hajdarpašić krijgt zijn hoofd ertegen. Štuka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Banjak rent richting de bal. Lančić onderschept slim de pass. Lančić met een sublieme pass. Hajdarpašić rent richting de bal. Hajdarpašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Trifunović geeft een lange en hoge pass. Hanzek kopt de bal weg. Daar is Crnjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajdarpašić is nu in balbezit. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ... Štuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Josipović is nu in balbezit. Josipović geeft de bal voor. Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić schiet op doel. Hanzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta834758934789 66%, Durakovici 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta834758934789 - Durakovici 0:0

46e minuut.
Rajšić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Đordan komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mešonavić rent richting de bal. Mešonavić passt de bal zonder na te denken. Đordan rent richting de bal. Đordan draait met de bal, schiet en ... Ribar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta834758934789 - Durakovici 1:0

76e minuut.
Golo probeert naar een medespeler te passen. Hajdarpašić is nu in balbezit. Čapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lančić is nu in balbezit. Lančić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Trifunović heeft problemen om de bal te vangen. Trifunović kopt de bal weg. Lančić probeert de bal aan de voet te houden. Hajdarpašić rent richting de bal. Hajdarpašić schiet op doel. Štuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Josipović passt de bal in één keer door. Golo rent richting de bal. Arap bereikt de bal nog maar net als eerste. Golo verovert de bal door een tackle van achteren. Golo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta834758934789 61%, Durakovici 39%.
Sparta834758934789 - Durakovici 1:0