Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Durakovici FK Stjepan Polje
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Petović is nu in balbezit. Josipović onderschept slim de pass. Trifunović met een sublieme pass. Hajdarpašić is nu in balbezit. Hajdarpašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Durakovici - FK Stjepan Polje 1:0

6e minuut.
Trifunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović onderschept slim de pass. Petović passt de bal in één keer door. Paranaglija bereikt de bal nog maar net als eerste. Paranaglija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Durakovici - FK Stjepan Polje 1:1

32e minuut.
Lančić is nu in balbezit. Lančić probeert naar een medespeler te passen. Golo geeft een lange en hoge pass. Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Durakovici - FK Stjepan Polje 2:1

41e minuut.
Petović rent richting de bal. Petović met een sublieme pass. Kurtić is nu in balbezit. Paranaglija verovert de bal door een tackle van achteren. Paranaglija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nikačev trapt de bal weg. Lančić kopt de bal weg. Sabljić rent richting de bal. Hajdarpašić onderschept slim de pass. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durakovici 45%, FK Stjepan Polje 55%.
Durakovici - FK Stjepan Polje 2:1

53e minuut.
Hajdarpašić met een sublieme pass. Golo is nu in balbezit. Golo passt de bal zonder na te denken. Hajdarpašić rent richting de bal. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ... Vrankić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Trifunović met een sublieme pass. Lisak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisak probeert naar een medespeler te passen. Hajdarpašić rent richting de bal. Hajdarpašić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hajdarpašić rent richting de bal. Lančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabljić onderschept slim de pass. Hajdarpašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdarpašić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ovuka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đukanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petović bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Josipović rent richting de bal. Josipović passt de bal in één keer door. Hajdarpašić rent richting de bal. Hajdarpašić haalt uit met een fantastische trap. Vrankić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Durakovici - FK Stjepan Polje 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Durakovici 42%, FK Stjepan Polje 58%.
Durakovici - FK Stjepan Polje 3:1