Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konjic -F.C BUCI-
Normal Tactiek napad 11
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten excellent
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Inworp. Grubić met een snelle inworp. Arryn geeft de bal voor. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:1

5e minuut.
Mešković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešković geeft een lange en hoge pass. Ruttens kopt de bal weg. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:2

7e minuut.
Budziszewski kopt de bal weg. Geisz rent richting de bal. Geisz passt de bal met de wreef. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Krsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsik passt de bal zonder na te denken. Umulis geeft de bal voor. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lopès rent richting de bal. Lopès passt de bal zonder na te denken. Umulis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Umulis met een sublieme pass. Budziszewski rent richting de bal. Budziszewski speelt de bal door. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:3

15e minuut.
Morankić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruttens met een snelle inworp. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:4

16e minuut.
Crnalić passt de bal met de wreef. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens passt de bal in één keer door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Budziszewski geeft een hoge lob. Grubić rent richting de bal. Grubić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross schiet op doel. Lazinica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mešković heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:5

19e minuut.
Klungelig pakt Zero de bal. Geisz onderschept slim de pass. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Lazinica maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:6

23e minuut.
Ross passt de bal met de wreef. Umulis speelt de bal door. Grubić probeert naar een medespeler te passen. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ross is nu in balbezit. Ross passt de bal zonder na te denken. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ruttens de bal. Ruttens draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:7

32e minuut.
Budziszewski heeft problemen om de bal te vangen. Budziszewski geeft een hoge lob. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Lazinica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:8

37e minuut.
Umulis probeert naar een medespeler te passen. Geisz rent richting de bal. Geisz met een sublieme pass. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lazinica trapt de bal weg. Grubić kopt de bal weg. Klungelig pakt Duranović de bal. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Arryn speelt de bal door. Geisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz passt de bal met de wreef. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 78%, -F.C BUCI- 22%.
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:8

51e minuut.
Umulis probeert naar een medespeler te passen. Geisz is nu in balbezit. Geisz probeert naar een medespeler te passen. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lazinica met een harde bal richting middenveld. Budziszewski met een sublieme pass. Geisz rent richting de bal. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. Lazinica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruttens neemt de hoekschop. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:9

54e minuut.
Daar is Škrobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Škrobo passt de bal met de wreef. Krsik controleert de bal met de borst. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ross is nu in balbezit. Bertomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross is nu in balbezit. Bertomeu is nu in balbezit. Bertomeu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lazinica trapt de bal weg. Daar is Umulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Umulis passt de bal in één keer door. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Lazinica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Škrobo kopt de bal weg. Crnalić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Umulis. Umulis krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Grubić kopt de bal weg. Klungelig pakt Ruttens de bal. Duranović is nu in balbezit. Ruttens onderschept slim de pass. Ruttens schiet op doel. Lazinica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Arryn rent richting de bal. Arryn geeft een hoge lob. Duranović heeft problemen om de bal te vangen. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. Lazinica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:10

75e minuut.
Klungelig pakt Crnalić de bal. Crnalić passt de bal zonder na te denken. Ruttens is nu in balbezit. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Budziszewski kopt de bal weg. Umulis heeft problemen om de bal te vangen. Geisz met een sublieme pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Eliassen heeft problemen om de bal te vangen. Eliassen geeft de bal voor. Ross kopt de bal weg. Bertomeu is nu in balbezit. Bertomeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:11

84e minuut.
Škrobo rent richting de bal. Geisz rent richting de bal. Geisz passt de bal met de wreef. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Budziszewski onderschept slim de pass. Bertomeu rent richting de bal. Bertomeu met een sublieme pass. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 77%, -F.C BUCI- 23%.
FC Konjic - -F.C BUCI- 0:12