Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-F.C BUCI- FC Konjic
napad 11 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
46 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Geisz onderschept slim de pass. Budziszewski rent richting de bal. Budziszewski geeft de bal voor. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Budziszewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mešković de bal. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. Lazinica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 1:0

5e minuut.
Grubić verovert de bal door een tackle van achteren. Grubić speelt de bal door. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duranović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Grubić geeft een lange en hoge pass. Geisz rent richting de bal. Geisz met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Grubić de bal. Grubić passt de bal met de wreef. Ntaoukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Lazinica bokst de bal weg. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 2:0

13e minuut.
Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Krsik verovert de bal door een tackle van achteren. Krsik met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. Lazinica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ruttens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Abdulahmanović de bal. Zero is nu in balbezit. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 3:0

15e minuut.
Inworp. Ruttens met een snelle inworp. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Duranović probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ruttens met de inworp. Grubić is nu in balbezit. Grubić geeft een lange en hoge pass. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ross heeft problemen om de bal te vangen. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 4:0

17e minuut.
Daar is Škrobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krsik is nu in balbezit. Krsik met een sublieme pass. Ross heeft problemen om de bal te vangen. Ross draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens heeft problemen om de bal te vangen. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 5:0

25e minuut.
Daar is Zero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geisz onderschept slim de pass. Geisz met een sublieme pass. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Grubić passt de bal in één keer door. Crnalić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Geisz. Geisz krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Budziszewski geeft een hoge lob. Mešković rent richting de bal. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross schiet op doel. Lazinica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 6:0

34e minuut.
Grubić geeft een lange en hoge pass. Daar is Mešković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ntaoukas rent richting de bal. Ntaoukas haalt uit met een fantastische trap. Lazinica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 7:0

45e minuut.
Mešković geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ntaoukas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 21%, FC Konjic 79%.
-F.C BUCI- - FC Konjic 7:0

49e minuut.
Novović kopt de bal weg. Arryn geeft een hoge lob. Duranović heeft problemen om de bal te vangen. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 8:0

53e minuut.
Geisz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zero de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruttens neemt de hoekschop. Ross krijgt zijn hoofd ertegen. Lazinica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Carić geeft een hoge lob. Inworp. Ntaoukas met de inworp. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ross rent richting de bal. Duranović verovert de bal door een tackle van achteren. Ruttens verovert de bal door een tackle van achteren. Ruttens draait met de bal, schiet en ... Lazinica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Budziszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Budziszewski geeft een hoge lob. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... Lazinica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 9:0

59e minuut.
Škrobo passt de bal zonder na te denken. Mešković rent richting de bal. Mešković probeert naar een medespeler te passen. Ruttens rent richting de bal. Ruttens geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Umulis kopt de bal weg. Geisz speelt de bal door. Grubić probeert naar een medespeler te passen. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. Lazinica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Grubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubić geeft een lange en hoge pass. Daar is Carić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz verovert de bal door een tackle van achteren. Geisz met een sublieme pass. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Umulis met een sublieme pass. Carić is nu in balbezit. Carić passt de bal zonder na te denken. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Umulis passt de bal in één keer door. Geisz is nu in balbezit. Geisz passt de bal met de wreef. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mešković rent richting de bal. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross draait met de bal, schiet en ... Lazinica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 10:0

78e minuut.
Geisz heeft problemen om de bal te vangen. Zero bereikt de bal nog maar net als eerste. Geisz begaat een overtreding. Zero moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zero kan niet meer verder spelen. Draško komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Budziszewski rent richting de bal. Umulis rent richting de bal. Umulis met een sublieme pass. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Arryn geeft een lange en hoge pass. Duranović heeft problemen om de bal te vangen. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 11:0

83e minuut.
Krsik heeft problemen om de bal te vangen. Umulis is nu in balbezit. Umulis speelt de bal door. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - FC Konjic 12:0

85e minuut.
Mešković geeft een hoge lob. Inworp. Ntaoukas met de inworp. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 24%, FC Konjic 76%.
-F.C BUCI- - FC Konjic 12:0