Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konjic Manchester fire
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Novović rent richting de bal. Novović geeft een lange en hoge pass. Dobrić verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobo is nu in balbezit. Škrobo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Turbić is nu in balbezit. Crnalić verovert de bal door een tackle van achteren. Crnalić met een sublieme pass. Škrobo heeft problemen om de bal te vangen. Škrobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 68%, Manchester fire 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Konjic - Manchester fire 0:0

51e minuut.
Krsik geeft een lange en hoge pass. Milolović probeert de bal aan de voet te houden. Andrijević rent richting de bal. Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnalić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ocokoljić rent richting de bal. Ocokoljić speelt de bal door. Bučić geeft een hoge lob. Cuca rent richting de bal. Cuca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Crnalić de bal onder controle te krijgen. Milolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović passt de bal met de wreef. Cuca is nu in balbezit. Cuca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Novović passt de bal in één keer door. Ocokoljić rent richting de bal. Crnalić met een sublieme pass. Škrobo rent richting de bal. Škrobo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Andrijević geeft de bal voor. Duranović kopt de bal weg. Cuca rent richting de bal. Milolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Škrobo rent richting de bal. Crnalić is nu in balbezit. Dobrić verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobo verovert de bal door een tackle van achteren. Škrobo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Crnalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocokoljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocokoljić passt de bal zonder na te denken. Škrobo is nu in balbezit. Škrobo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Turbić is nu in balbezit. Turbić met een sublieme pass. Cuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Milolović rent richting de bal. Milolović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konjic - Manchester fire 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konjic 51%, Manchester fire 49%.
FC Konjic - Manchester fire 0:1