Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-F.C BUCI- Sparta834758934789
napad 11 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 17.1
excellent Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Štuka speelt de bal door. Daar is Grubić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubić speelt de bal door. Ruttens rent richting de bal. Ruttens schiet op doel. Štuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Hanzek probeert de bal aan de voet te houden. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens draait met de bal, schiet en ... Čapin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 1:0

8e minuut.
Ross controleert de bal met de borst. Banjak rent richting de bal. Ross onderschept slim de pass. Ross haalt uit met een fantastische trap. Hanzek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Mešonavić rent richting de bal. Lopès verovert de bal door een tackle van achteren. Lopès passt de bal met de wreef. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. Štuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Čapin onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Geisz rent richting de bal. Geisz passt de bal zonder na te denken. Bertomeu speelt de bal door. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruttens rent richting de bal. Ruttens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ross, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross schiet op doel. Hanzek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 2:0

19e minuut.
Mešonavić passt de bal met de wreef. Grubić is nu in balbezit. Grubić passt de bal zonder na te denken. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Čapin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budziszewski met de inworp. Bertomeu rent richting de bal. Bertomeu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Ross de bal onder controle te krijgen. Arap is nu in balbezit. Geisz verovert de bal door een tackle van achteren. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Štuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Zolović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruttens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Štuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 3:0

38e minuut.
Ruttens rent richting de bal. Ruttens speelt de bal door. Arap is nu in balbezit. Ross onderschept slim de pass. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 4:0

43e minuut.
Grubić speelt de bal door. Ross rent richting de bal. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 5:0

44e minuut.
Ruttens met de inworp. Grubić probeert naar een medespeler te passen. Zolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross haalt uit met een fantastische trap. Štuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Arryn kopt de bal weg. Ross rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arap. Arap krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 22%, Sparta834758934789 78%.
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 5:0

47e minuut.
Bertomeu speelt de bal door. Budziszewski probeert naar een medespeler te passen. Geisz rent richting de bal. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. Štuka bokst de bal weg.

50e minuut.
Hanzek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruttens met een snelle inworp. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Štuka bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Arap de bal onder controle te krijgen. Ross is nu in balbezit. Ross haalt uit met een fantastische trap. Čapin probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Umulis onderschept slim de pass. Umulis geeft de bal voor. Ruttens rent richting de bal. Ruttens schiet op doel. Štuka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 6:0

56e minuut.
Budziszewski passt de bal zonder na te denken. Bertomeu rent richting de bal. Bertomeu passt de bal in één keer door. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 7:0

67e minuut.
Budziszewski speelt de bal door. Čapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Čapin speelt de bal door. Bertomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertomeu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Arryn probeert de bal met de borst te controleren. Arryn met een sublieme pass. Grubić met een sublieme pass. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Štuka met een harde bal richting middenveld. Grubić is nu in balbezit. Grubić geeft een hoge lob. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Grubić is nu in balbezit. Grubić geeft de bal voor. Daar is Crnjac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross draait met de bal, schiet en ... Štuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 8:0

88e minuut.
Grubić is nu in balbezit. Grubić geeft een lange en hoge pass. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... Štuka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -F.C BUCI- 20%, Sparta834758934789 80%.
-F.C BUCI- - Sparta834758934789 9:0