Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta834758934789 -F.C BUCI-
Normal Tactiek napad 11
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.5 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten very good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Grubić probeert naar een medespeler te passen. Ruttens is nu in balbezit. Ruttens passt de bal met de wreef. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Štuka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zolović heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Geisz met een sublieme pass. Umulis heeft problemen om de bal te vangen. Umulis probeert naar een medespeler te passen. Ross rent richting de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Štuka trapt de bal weg van het doel. Budziszewski kopt de bal weg. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Arap met een sublieme pass. Geisz is nu in balbezit. Geisz passt de bal in één keer door. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel. Štuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Hanzek geeft een hoge lob. Inworp. Ruttens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Eliassen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arap met een snelle inworp. Krvavac is nu in balbezit. Krvavac geeft de bal voor. Cogălniceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cogălniceanu probeert naar een medespeler te passen. Geisz kopt de bal weg. Crnjac heeft problemen om de bal te vangen. Ross is nu in balbezit. Ross draait met de bal, schiet en ... Štuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ruttens zal de hoekschop nemen. Čapin kopt de bal weg. Umulis met een sublieme pass. Klungelig pakt Ross de bal. Ross haalt uit met een fantastische trap. Štuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Arryn probeert naar een medespeler te passen. Ross is nu in balbezit. Zolović rent richting de bal. Ross verovert de bal door een tackle van achteren. Ross haalt uit met een fantastische trap. Štuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta834758934789 - -F.C BUCI- 0:1

31e minuut.
Grubić met een sublieme pass. Ruttens bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruttens passt de bal in één keer door. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Grubić geeft een hoge lob. Crnjac rent richting de bal. Budziszewski speelt de bal door. Bertomeu rent richting de bal. Bertomeu draait met de bal, schiet en ... Štuka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta834758934789 73%, -F.C BUCI- 27%.
Sparta834758934789 - -F.C BUCI- 0:1

47e minuut.
Geisz probeert naar een medespeler te passen. Crnjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross onderschept slim de pass. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta834758934789 - -F.C BUCI- 0:2

56e minuut.
Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski met een sublieme pass. Daar is Geisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta834758934789 - -F.C BUCI- 0:3

68e minuut.
Ross rent richting de bal. Hanzek rent richting de bal. Hanzek geeft een lange en hoge pass. Bertomeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertomeu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lopès geeft de bal voor. Klungelig pakt Rebov de bal. Grubić probeert naar een medespeler te passen. Ross rent richting de bal. Ross schiet op doel. Štuka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Arryn geeft een lange en hoge pass. Crnjac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertomeu verovert de bal door een tackle van achteren. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Ross schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Umulis rent richting de bal. Umulis met een sublieme pass. Hanzek met een sublieme pass. Bertomeu kan de bal niet met de borst controleren. Bertomeu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ruttens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grubić rent richting de bal. Grubić geeft een lange en hoge pass. Ross is nu in balbezit. Ross schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zolović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanzek met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Banjak de bal onder controle te krijgen. Ruttens rent richting de bal. Ruttens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta834758934789 - -F.C BUCI- 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta834758934789 74%, -F.C BUCI- 26%.
Sparta834758934789 - -F.C BUCI- 0:4