Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
damjan fc FC VRATNIK
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 37
weak Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Campisano rent richting de bal. Campisano passt de bal in één keer door. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap. Unković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đerisilo bokst de bal weg. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - FC VRATNIK 0:1

12e minuut.
Lojudice passt de bal in één keer door. Daar is Laraignee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laraignee met een sublieme pass. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel. Đerisilo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lojudice zal de hoekschop nemen. Białostocki heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sarritzu met de inworp. Laraignee is nu in balbezit. Laraignee passt de bal in één keer door. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - FC VRATNIK 0:2

19e minuut.
Weiner probeert naar een medespeler te passen. Sulejmanpašić is nu in balbezit. Campisano onderschept slim de pass. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - FC VRATNIK 0:3

22e minuut.
Tănăsescu geeft een lange en hoge pass. Sulejmanpašić is nu in balbezit. Campisano is nu in balbezit. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufrejski schiet op doel. Đerisilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Milinković bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarwat verovert de bal door een tackle van achteren. Sarwat passt de bal met de wreef. Campisano heeft problemen om de bal te vangen. Campisano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mitrinović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białostocki met de inworp. Klungelig pakt Campisano de bal. Campisano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - FC VRATNIK 0:4

41e minuut.
Đerisilo trapt de bal weg van het doel. Campisano kopt de bal weg. Daar is Vulin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damjan fc 77%, FC VRATNIK 23%.
damjan fc - FC VRATNIK 0:4

50e minuut.
Kufrejski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weiner kopt de bal weg. Lojudice is nu in balbezit. Lojudice geeft een hoge lob. Laraignee kopt de bal weg. Đerisilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - FC VRATNIK 0:5

56e minuut.
Daar is Sulejmanpašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campisano passt de bal in één keer door. Kufrejski rent richting de bal. Kufrejski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kufrejski rent richting de bal. Vulin rent richting de bal. Kufrejski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vulin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vulin kan niet meer verder spelen. Polić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Weiner verovert de bal door een tackle van achteren. Weiner passt de bal in één keer door. Kufrejski is nu in balbezit. Campisano rent richting de bal. Campisano schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Laraignee bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraignee passt de bal met de wreef. Campisano rent richting de bal. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Roubić de bal. Đerisilo probeert naar een medespeler te passen. Weiner kopt de bal weg. Laraignee geeft een hoge lob. Kufrejski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lojudice neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mitrinović de bal. Kufrejski is nu in balbezit. Kufrejski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lojudice is nu in balbezit. Lojudice passt de bal zonder na te denken. Białostocki rent richting de bal. Białostocki haalt uit met een fantastische trap. Đerisilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
damjan fc - FC VRATNIK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: damjan fc 62%, FC VRATNIK 38%.
damjan fc - FC VRATNIK 0:6