Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aek2012 Kafeneio
4 3 3 IOYL Tactiek 4-3-3ar
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
51.3 gemiddelde waardering 54.2
solide Schieten goed
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Mayorga met een snelle inworp. Monroy rent richting de bal. Monroy geeft de bal voor. Ubalducci krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Siwek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Mayorga met de inworp. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci schiet op doel. Klelis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

21e minuut.
Ubalducci is nu in balbezit. Siwek verovert de bal door een tackle van achteren. Porcher probeert naar een medespeler te passen. Babiak is nu in balbezit. Babiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Monroy is nu in balbezit. Garces is nu in balbezit. Garces passt de bal met de wreef. Ubalducci is nu in balbezit. Ubalducci haalt uit met een fantastische trap. Klelis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aek2012 48%, Kafeneio 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
aek2012 - Kafeneio 0:0

51e minuut.
Marunić geeft een hoge lob. Draszba rent richting de bal. Draszba passt de bal in één keer door. Garces rent richting de bal. Garces schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Aquilia rent richting de bal. Pichot bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Hiroš is nu in balbezit. Hiroš haalt uit met een fantastische trap. Matea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Gierczak probeert naar een medespeler te passen. Xenos komt het veld opgelopen. Draszba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marunić rent richting de bal. Ubalducci onderschept slim de pass. Ubalducci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gierczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porcher geeft de bal voor. Hiroš maakt een snoekduik en kopt de bal. Matea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Siwek rent richting de bal. Siwek geeft een hoge lob. Xenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aek2012 - Kafeneio 1:0

79e minuut.
Negreanu passt de bal in één keer door. Monroy is nu in balbezit. Garces probeert naar een medespeler te passen. Ubalducci rent richting de bal. Ubalducci schiet op doel. Klelis bokst de bal weg.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Aquilia de bal onder controle te krijgen. Aquilia geeft de bal voor. Hiroš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Porcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aek2012 32%, Kafeneio 68%.
aek2012 - Kafeneio 1:0