Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eglarest Mariners AIO
433 Tactiek DF
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 32.5
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Tonar is nu in balbezit. Tonar geeft een hoge lob. Bucşaru rent richting de bal. Bucşaru draait met de bal, schiet en ... Kasapis probeert de bal aan de voet te houden. Vinichakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Daar is Baldvinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karanikolas is nu in balbezit. Baldvinsson onderschept slim de pass. Bucşaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tonar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fermas de bal. Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru schiet op doel. Vinichakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eglarest Mariners - AIO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eglarest Mariners 53%, AIO 47%.
Eglarest Mariners - AIO 0:1

52e minuut.
Papafanis is nu in balbezit. Sklivas is nu in balbezit. Pinotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinotti krijgt een gele kaart.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toczek met een snelle inworp. Baldvinsson is nu in balbezit. Baldvinsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Karanikolas de bal onder controle te krijgen. Vinichakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bucşaru rent richting de bal. Bucşaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Baldvinsson is nu in balbezit. Baldvinsson geeft de bal voor. Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eglarest Mariners - AIO 0:2

72e minuut.
Romanidis speelt de bal door. Daar is Tonar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tonar passt de bal zonder na te denken. Bucşaru rent richting de bal. Bucşaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eglarest Mariners - AIO 0:3

81e minuut.
Karanikolas rent richting de bal. Baldvinsson onderschept slim de pass. Baldvinsson probeert naar een medespeler te passen. Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eglarest Mariners 75%, AIO 25%.
Eglarest Mariners - AIO 0:3
AIO