Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AIO Eglarest Mariners
Defend Tactiek 433
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 24.9
very good Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen average


1e minuut.
Pinotti speelt de bal door. Klungelig pakt Toczek de bal. Toczek passt de bal met de wreef. Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sklivas probeert naar een medespeler te passen. Botsonis rent richting de bal. Turbatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turbatu krijgt een gele kaart. Botsonis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romanidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Karanikolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru onderschept slim de pass. Bucşaru passt de bal zonder na te denken. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bucşaru rent richting de bal. Bucşaru speelt de bal door. Kasapis rent richting de bal. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bucşaru kopt de bal weg. Papafanis probeert de bal aan de voet te houden. Turbatu speelt de bal door. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonar geeft een lange en hoge pass. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić heeft problemen om de bal te vangen. Hadžipašić schiet op doel. Vinichakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Fermas geeft een lange en hoge pass. Turbatu geeft een hoge lob. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Eglarest Mariners 1:0

17e minuut.
Karapialis met een sublieme pass. Klungelig pakt Papafanis de bal. Karanikolas is nu in balbezit. Hadžipašić verovert de bal door een tackle van achteren. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Vinichakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Turbatu probeert naar een medespeler te passen. Pinotti rent richting de bal. Pinotti passt de bal zonder na te denken. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Eglarest Mariners 2:0

36e minuut.
Pinotti onderschept slim de pass. Pinotti geeft een lange en hoge pass. Fermas kan de bal niet met de borst controleren. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Eglarest Mariners 3:0

37e minuut.
Abatzis rent richting de bal. Hadžipašić is nu in balbezit. Abatzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abatzis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 31%, Eglarest Mariners 69%.
AIO - Eglarest Mariners 3:0

60e minuut.
Pinotti kopt de bal weg. Bucşaru is nu in balbezit. Hadžipašić rent richting de bal. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Vinichakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AIO - Eglarest Mariners 4:0

64e minuut.
Hadžipašić passt de bal met de wreef. Turbatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu speelt de bal door. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap. Vinichakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Turbatu met een sublieme pass. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti passt de bal in één keer door. Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru haalt uit met een fantastische trap. Vinichakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vinichakis trapt de bal weg van het doel. Turbatu kopt de bal weg. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Toczek met een snelle inworp. Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti met een sublieme pass. Hadžipašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadžipašić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vinichakis met een harde bal richting middenveld. Pinotti kopt de bal weg. Hadžipašić is nu in balbezit. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vinichakis speelt de bal door. Turbatu heeft problemen om de bal te vangen. Turbatu speelt de bal door. Klungelig pakt Hadžipašić de bal. Hadžipašić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AIO 26%, Eglarest Mariners 74%.
AIO - Eglarest Mariners 4:0
AIO